R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.425 Çözümler 2 25 Şubat 2024 #1 Adamı oyundan attık takımca. Adam bizi banlatacagını söylüyor, profiline baktım bayağı kişiyi banlatmış, bir şey olur mu?
Adamı oyundan attık takımca. Adam bizi banlatacagını söylüyor, profiline baktım bayağı kişiyi banlatmış, bir şey olur mu?
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 25 Şubat 2024 #2 Banlatamaz. Neden korktunuz?
ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #3 RonPel dedi: Adamı oyundan attık takımca. Adam bizi banlatacagını söylüyor, profiline baktım bayağı kişiyi banlatmış, bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Adama eğer kötü şeyler hakaret falan etmeyip sadece attıysanız oyunun kendi bir özelliği atmak hiçbir şey yapamaz.
RonPel dedi: Adamı oyundan attık takımca. Adam bizi banlatacagını söylüyor, profiline baktım bayağı kişiyi banlatmış, bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Adama eğer kötü şeyler hakaret falan etmeyip sadece attıysanız oyunun kendi bir özelliği atmak hiçbir şey yapamaz.
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #4 RonPel dedi: Adamı oyundan attık takımca. Adam bizi banlatacagını söylüyor, profiline baktım bayağı kişiyi banlatmış, bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... At bunu çıldırsın.
RonPel dedi: Adamı oyundan attık takımca. Adam bizi banlatacagını söylüyor, profiline baktım bayağı kişiyi banlatmış, bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... At bunu çıldırsın.
InfluxAlp Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 849 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri SanDisk SSD PLUS 240GB/ WDC WD10EARX-00PASB0 NVIDIA GeForce GTX 970 MSI H110M PRO-VD PLUS INTEL İ3-7100 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Junior Developer 25 Şubat 2024 #5 Hiçbir şey olmaz merak etme.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.104 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #6 Cok fazla kick atarsan ban yersin 1 gün bekleme suresi verir sana ama 1 kez attiysan bir şey olmaz merak etme.
Cok fazla kick atarsan ban yersin 1 gün bekleme suresi verir sana ama 1 kez attiysan bir şey olmaz merak etme.
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.425 Çözümler 2 25 Şubat 2024 #7 ReXa42 dedi: Adama eğer kötü şeyler hakaret falan etmeyip sadece attıysanız oyunun kendi bir özelliği atmak hiçbir şey yapamaz. Genişletmek için tıkla... Ben sadece kapa ceneni oyuna bak yazdım Adamın banlattıgı hesaplar Dosya Ekleri IMG_20240225_124208.jpg 108,4 KB · Görüntüleme: 69
ReXa42 dedi: Adama eğer kötü şeyler hakaret falan etmeyip sadece attıysanız oyunun kendi bir özelliği atmak hiçbir şey yapamaz. Genişletmek için tıkla... Ben sadece kapa ceneni oyuna bak yazdım Adamın banlattıgı hesaplar
ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #8 RonPel dedi: Ben sadece kapa ceneni oyuna bak yazdım. Adamın banlattıgı hesaplar. Genişletmek için tıkla... Banlatamaz merak etme sende onu reple eğer bir seçenecek varsa gereksiz reportlama vs. diye o ban yer.
RonPel dedi: Ben sadece kapa ceneni oyuna bak yazdım. Adamın banlattıgı hesaplar. Genişletmek için tıkla... Banlatamaz merak etme sende onu reple eğer bir seçenecek varsa gereksiz reportlama vs. diye o ban yer.
R Ronaldo.96 Yoctopat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 18 25 Şubat 2024 #9 Report bot mu ne bir şey vardı, ismi böyle miydi emin değilim. Adam bunu kullanarak hesabı 100lerce kez reportlatıp banlatabilir mi istediği kişiyi?
Report bot mu ne bir şey vardı, ismi böyle miydi emin değilim. Adam bunu kullanarak hesabı 100lerce kez reportlatıp banlatabilir mi istediği kişiyi?
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #10 Ronaldo.96 dedi: Report bot mu ne bir şey vardı, ismi böyle miydi emin değilim. Adam bunu kullanarak hesabı 100lerce kez reportlatıp banlatabilir mi istediği kişiyi? Genişletmek için tıkla... Steam gibi bir platformda mümkün olmayacağını düşünüyorum. Ama sosyal medya platformlarında bu mümkün.
Ronaldo.96 dedi: Report bot mu ne bir şey vardı, ismi böyle miydi emin değilim. Adam bunu kullanarak hesabı 100lerce kez reportlatıp banlatabilir mi istediği kişiyi? Genişletmek için tıkla... Steam gibi bir platformda mümkün olmayacağını düşünüyorum. Ama sosyal medya platformlarında bu mümkün.