CS hesabımı banlama ile tehdit ediyorlar

RonPel

Hectopat
Adamı oyundan attık takımca. Adam bizi banlatacagını söylüyor, profiline baktım bayağı kişiyi banlatmış, bir şey olur mu?

Adamı oyundan attık takımca. Adam bizi banlatacagını söylüyor, profiline baktım bayağı kişiyi banlatmış, bir şey olur mu?

Adama eğer kötü şeyler hakaret falan etmeyip sadece attıysanız oyunun kendi bir özelliği atmak hiçbir şey yapamaz.

Hiçbir şey olmaz merak etme.

Adama eğer kötü şeyler hakaret falan etmeyip sadece attıysanız oyunun kendi bir özelliği atmak hiçbir şey yapamaz.
Ben sadece kapa ceneni oyuna bak yazdım

Adamın banlattıgı hesaplar

Dosya Ekleri

• IMG_20240225_124208.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 69
Ben sadece kapa ceneni oyuna bak yazdım.

Adamın banlattıgı hesaplar.

Banlatamaz merak etme sende onu reple eğer bir seçenecek varsa gereksiz reportlama vs. diye o ban yer.

Report bot mu ne bir şey vardı, ismi böyle miydi emin değilim. Adam bunu kullanarak hesabı 100lerce kez reportlatıp banlatabilir mi istediği kişiyi?

Report bot mu ne bir şey vardı, ismi böyle miydi emin değilim. Adam bunu kullanarak hesabı 100lerce kez reportlatıp banlatabilir mi istediği kişiyi?
Steam gibi bir platformda mümkün olmayacağını düşünüyorum. Ama sosyal medya platformlarında bu mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…