S SermiX Centipat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2 20 Nisan 2020 #1 Steam için PP istiyorum. CS oyuncusuyum, nickim SermiX. Siyah arka plan üstüne Mor renk en sevdiğim PP şekli. Yardım edebilecekler varsa şimdiden teşekkürler.
Steam için PP istiyorum. CS oyuncusuyum, nickim SermiX. Siyah arka plan üstüne Mor renk en sevdiğim PP şekli. Yardım edebilecekler varsa şimdiden teşekkürler.
T Tombder Femtopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #3 jestere1231231 dedi: Eki Görüntüle 541154 Genişletmek için tıkla... bunun altına lacivert tonlamalı bir yazı tonuyla TOMBDER yazarmısın Son düzenleme: 30 Aralık 2020
jestere1231231 dedi: Eki Görüntüle 541154 Genişletmek için tıkla... bunun altına lacivert tonlamalı bir yazı tonuyla TOMBDER yazarmısın
O omerfarukkguler Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #4 Tombder dedi: bunun altına lacivert tonlamalı bir yazı tonuyla TOMBDER yazarmısın Genişletmek için tıkla... Usta ben yazılı ve gifli yapıyorum. Yalnız SSD alabilmek için para biriktiriyorum ve 5TL. Konuya bak istersen: Oyun, logo, afiş, işyeri, CV 5TL
Tombder dedi: bunun altına lacivert tonlamalı bir yazı tonuyla TOMBDER yazarmısın Genişletmek için tıkla... Usta ben yazılı ve gifli yapıyorum. Yalnız SSD alabilmek için para biriktiriyorum ve 5TL. Konuya bak istersen: Oyun, logo, afiş, işyeri, CV 5TL