S SERIOUSS Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #1 Arkadaşlar CS için Temu'da Attack Shark R1 diye bir mouse var sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2025
E EmircanD Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 492 Çözümler 1 25 Mart 2025 #2 AJ159 alınır, bütçeyi gördüm yukarıda.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #3 Attack Shark almayın, Temu'da Ajazz AJ159'u 514 TL'ye alabiliyorsun. Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür? Bende öyle değil hocam, alt limit kalktı. Satın alım yapmadım, sen aldın mı? Ben sadece AJ159 Pro aldım, onun dışında bir alım yapmadım. Düzenleme: Alt limit 500 TL. www.technopat.net
Attack Shark almayın, Temu'da Ajazz AJ159'u 514 TL'ye alabiliyorsun. Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür? Bende öyle değil hocam, alt limit kalktı. Satın alım yapmadım, sen aldın mı? Ben sadece AJ159 Pro aldım, onun dışında bir alım yapmadım. Düzenleme: Alt limit 500 TL. www.technopat.net
S SERIOUSS Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #4 Pro olanı da var fiyat olarak arasında çok bir fark yok o daha mı mantıklı olur sizce
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #5 SERIOUSS dedi: Pro olanı da var fiyat olarak arasında çok bir fark yok o daha mı mantıklı olur sizce Genişletmek için tıkla... Hocam alabiliyorsan Pro'dan başkasına bakma zaten.
SERIOUSS dedi: Pro olanı da var fiyat olarak arasında çok bir fark yok o daha mı mantıklı olur sizce Genişletmek için tıkla... Hocam alabiliyorsan Pro'dan başkasına bakma zaten.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.548 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #6 SERIOUSS dedi: Pro olanı da var fiyat olarak arasında çok bir fark yok o daha mı mantıklı olur sizce. Genişletmek için tıkla... Daha mantıklı olur. Özellik bakımından daha zengin bir mouse. Mcu hariç tek kötü yanı yok.
SERIOUSS dedi: Pro olanı da var fiyat olarak arasında çok bir fark yok o daha mı mantıklı olur sizce. Genişletmek için tıkla... Daha mantıklı olur. Özellik bakımından daha zengin bir mouse. Mcu hariç tek kötü yanı yok.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #7 Bende baktım ama Pro hala stokta yok, göremedim ben.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.548 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #8 ubyys dedi: Bende baktım ama Pro hala stokta yok, göremedim ben. Genişletmek için tıkla... Stok beklenmeli o zaman.Net bir şekilde beklemeye değer.
ubyys dedi: Bende baktım ama Pro hala stokta yok, göremedim ben. Genişletmek için tıkla... Stok beklenmeli o zaman.Net bir şekilde beklemeye değer.
S SERIOUSS Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #9 ubyys dedi: Bende baktım ama Pro hala stokta yok, göremedim ben. Genişletmek için tıkla... https://share.temu.com/juVNg25NfXA Burada stok var gözüküyor hocam
ubyys dedi: Bende baktım ama Pro hala stokta yok, göremedim ben. Genişletmek için tıkla... https://share.temu.com/juVNg25NfXA Burada stok var gözüküyor hocam
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #10 SERIOUSS dedi: https://share.temu.com/juVNg25NfXA Burada stok var gözüküyor hocam Genişletmek için tıkla... Sepete eklersen stok olmadığını görebilirsin hocam. orda öyle görünüyor.
SERIOUSS dedi: https://share.temu.com/juVNg25NfXA Burada stok var gözüküyor hocam Genişletmek için tıkla... Sepete eklersen stok olmadığını görebilirsin hocam. orda öyle görünüyor.