CS kasa açma siteleri yasal mı?

NixCake

Hectopat
Daha fazla  
Bu konu hakkında araştırma yaptım fakat bazı kişiler yasal olduğunu bazı kişiler ise yasal olmadığını söylüyor. Banka kartından para atacağım herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Çok bilinen bir site değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oynuyorum şu ana kadar sorun çıkmadı denemek için 2-3 kez düşük maliyetli bakiye yükledim güzel eşyalar çıkarıp saldım sorun çıkmayacağı tartışılır ama.

Yıllardır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Resmi ve kesin bir bilgim yok fakat sanırım siteler de ülkelerin politikalarına bakarak oyun tiplerine erişim veriyor, çoğu siteye VPN ile girince upgrader varken normal şekilde girince upgrader oyunu bulunmuyor mesela.

CS kasa açma siteleri Türkiye'de tam olarak yasal değil çünkü çoğu kumar gibi işliyor. Banka kartından ödeme yaparken dikkat etmen gerek, çünkü güvenliği zayıf siteler dolandırıcılık yapabilir. Tanımadığın ve popüler olmayan sitelere para göndermeden önce iyice araştırman önemli. Yasal sorun çıkmazsa da, yine de riskli bir şey.

Valve bazı dönemler sıkıntı çıkarabiliyor ve envanterindeki eşyaları silebiliyor onun dışında papara dışında sorun bugüne kadar bendede çıkmadı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı