Muttalipcan4475 Femtopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #1 CS:GO'da Idle sunucularda AFK biraktim 1 gundur AFK biraktim daha önce de hiç kasa almadim. Dusmuyor. Nedenini bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2023
CS:GO'da Idle sunucularda AFK biraktim 1 gundur AFK biraktim daha önce de hiç kasa almadim. Dusmuyor. Nedenini bilen var mı?
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #2 Muttalipcan4475 dedi: CS:GO'da idle sunucularda AFK biraktim 1 gundur AFK biraktim daha önce de hiç kasa almadim. Dusmuyor. Nedenini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Prime ınız var mı primeınız yoksa düşmez Prime olduğundada 2 1 hafta içerisinde 1 2 tane düşüyor.
Muttalipcan4475 dedi: CS:GO'da idle sunucularda AFK biraktim 1 gundur AFK biraktim daha önce de hiç kasa almadim. Dusmuyor. Nedenini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Prime ınız var mı primeınız yoksa düşmez Prime olduğundada 2 1 hafta içerisinde 1 2 tane düşüyor.
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 4 Mayıs 2023 #3 Muttalipcan4475 dedi: CS:GO'da idle sunucularda AFK biraktim 1 gundur AFK biraktim daha önce de hiç kasa almadim. Dusmuyor. Nedenini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Steam pazarında kasa fiyatlarını görmüşsünüzdür bir süredir düşme sıklığını ve şansını azalttıklarını düşünüyorum.
Muttalipcan4475 dedi: CS:GO'da idle sunucularda AFK biraktim 1 gundur AFK biraktim daha önce de hiç kasa almadim. Dusmuyor. Nedenini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Steam pazarında kasa fiyatlarını görmüşsünüzdür bir süredir düşme sıklığını ve şansını azalttıklarını düşünüyorum.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 4 Mayıs 2023 #4 Idle Serverda ve Ölüm maçında AFK düşme olasılığı aşrı düşüktür. Neye dayanarak bunu söylüyorlar bilmiyorum ama oynamadığınız ve seviye atlamadığınız sürece eşya düşme olasılığı daha da azdır.
Idle Serverda ve Ölüm maçında AFK düşme olasılığı aşrı düşüktür. Neye dayanarak bunu söylüyorlar bilmiyorum ama oynamadığınız ve seviye atlamadığınız sürece eşya düşme olasılığı daha da azdır.
Muttalipcan4475 Femtopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #5 FozyMen dedi: Hocam Prime ınız var mı primeınız yoksa düşmez Prime olduğundada 2 1 hafta içerisinde 1 2 tane düşüyor. Genişletmek için tıkla... Primem var haftada Max 2 dusuyor diye biliyorum ama 1 tane bile dusmedi.
FozyMen dedi: Hocam Prime ınız var mı primeınız yoksa düşmez Prime olduğundada 2 1 hafta içerisinde 1 2 tane düşüyor. Genişletmek için tıkla... Primem var haftada Max 2 dusuyor diye biliyorum ama 1 tane bile dusmedi.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 5 Mayıs 2023 #6 Hocam önerdiğiniz idle sunucusu var mı?
Klranet Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 448 Çözümler 2 5 Mayıs 2023 #7 Şans işi bu ben dün ölüm kalım maçında düşürdüm ilk gün de düşebilir son günde şans illa ilk gün veya hemen düşecek diye bişey yok.
Şans işi bu ben dün ölüm kalım maçında düşürdüm ilk gün de düşebilir son günde şans illa ilk gün veya hemen düşecek diye bişey yok.
D Drmysterioo Decapat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600, AMD Radeon 7800 XT, 16 GB DDR5 RAM, 1 TB NVMe M.2 SSD, Aula F75, AJAZZ AJ159 PRO Gaming Mouse, Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #8 Klranet dedi: Şans işi bu ben dün ölüm kalım maçında düşürdüm ilk gün de düşebilir son günde şans illa ilk gün veya hemen düşecek diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Şans ama %90 ihtimalle düşme oranlarını azaltmışlar herhalde. Genel olarak çoğu kişiye çok nadir düşüyor artık herhalde.
Klranet dedi: Şans işi bu ben dün ölüm kalım maçında düşürdüm ilk gün de düşebilir son günde şans illa ilk gün veya hemen düşecek diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Şans ama %90 ihtimalle düşme oranlarını azaltmışlar herhalde. Genel olarak çoğu kişiye çok nadir düşüyor artık herhalde.