CS kasa dusmuyor

Muttalipcan4475

Femtopat
Daha fazla  
CS:GO'da Idle sunucularda AFK biraktim 1 gundur AFK biraktim daha önce de hiç kasa almadim. Dusmuyor. Nedenini bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'da idle sunucularda AFK biraktim 1 gundur AFK biraktim daha önce de hiç kasa almadim. Dusmuyor. Nedenini bilen var mı?

Hocam Prime ınız var mı primeınız yoksa düşmez Prime olduğundada 2 1 hafta içerisinde 1 2 tane düşüyor.

Idle Serverda ve Ölüm maçında AFK düşme olasılığı aşrı düşüktür. Neye dayanarak bunu söylüyorlar bilmiyorum ama oynamadığınız ve seviye atlamadığınız sürece eşya düşme olasılığı daha da azdır.

Şans işi bu ben dün ölüm kalım maçında düşürdüm ilk gün de düşebilir son günde şans illa ilk gün veya hemen düşecek diye bişey yok.

Şans işi bu ben dün ölüm kalım maçında düşürdüm ilk gün de düşebilir son günde şans illa ilk gün veya hemen düşecek diye bir şey yok.

Şans ama %90 ihtimalle düşme oranlarını azaltmışlar herhalde. Genel olarak çoğu kişiye çok nadir düşüyor artık herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…