CS körken adam vurunca ban yer miyim?

Dust 2'de T iken elimde SSG, Mid sisli iken kör ve dürbünsüz adam vurdum daha dün. Bu yaptığım en garip vuruştu. Ondan önce artık 'Vac Shot' denilen vuruşlardan yüzlerce yapmışlığım var fakat yıllardır ban yemedim.

Evet hile kullanmadım ama programları kontrol ediyorlar mı? İnşallah ediyorlardır da banlamazlar beni.
Hocam abartmayın. Kolay kolay ban yemezsiniz. Karşı takım raporlamadığı sürece ve hile kullanmadığınız sürece ban yeme olasılığınız %0. Raporlarlarsa Overwatch'a çıkarsınız ve Overwatch yapanlar da tek bir vuruştan dolayı kolay kolay hile diye işaretlemezler.

Ben bir konu yazıyorum onaylanması 1 saat sürüyor herifin açtığı konuya bak şaka gibi.

Büyük ihtimal reportladılar çünkü maçın sonuna doğru flashlıyken aldım ve ondan önce de bayağı kill aldım.
Ben bir konu yazıyorum onaylanması 1 saat sürüyor herifin açtığı konuya bak şaka gibi.
Merak etmeyin benimde yarım saat sürdü.

Cihazda hile programı, yasaklı programlar yoksa istediğiniz şekilde vurun. Yemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…