CS money güvenilir mi?

CS uzun yıllardır oynuyorum çocukken çok heves ederdim bir bıçağım olsun. Büyüdük alma imkanımız doğdu Steam pazarından çok daha ucuza bıçak satan CS money diye bir site buldum. Hiç trade falan yapmadım hayatım boyunca bu işler nasıl oluyor güvenilir midir param gider mi hesabıma bir şey olur mu?

CS uzun yıllardır oynuyorum çocukken çok heves ederdim bir bıçağım olsun. Büyüdük alma imkanımız doğdu Steam pazarından çok daha ucuza bıçak satan CS money diye bir site buldum. Hiç trade falan yapmadım hayatım boyunca bu işler nasıl oluyor güvenilir midir param gider mi hesabıma bir şey olur mu?

Güvenilir site.

Güvenilir fakat para yüklerken yinede sanal kart oluşturup yapmakta fayda var ne olur ne olmaz. O tarz siteler uygun fiyattan satış yapar fakat para yüklerken veya çekerken vergi kesintisi yaparlar. Daha önce hiç kullanmadıysan YouTubedan cs.money nasıl item alınır gibi aratarak bulabileceğini düşünüyorum

Güvenilir fakat para yüklerken yine de sanal kart oluşturup yapmakta fayda var ne olur ne olmaz. O tarz siteler uygun fiyattan satış yapar fakat para yüklerken veya çekerken vergi kesintisi yaparlar. Daha önce hiç kullanmadıysan YouTube'dan CS. Money nasıl item alınır gibi aratarak bulabileceğini düşünüyorum.

Çok fake sitesi olduğunu duydum orijinal sitenin linkini atabilir misiniz rica etsem sizden.

Bir çok takasım falan oldu kesinlikle güvenilir. Takasta en az para kesen en az kayıplı site olduğunu düşünüyorum, araştırdığım üzere diğer siteler karşılığında verdiğimiz skinlerin fiyatını çok düşürüyor.

Daha bugün sabah 6 günlük takas kilidi olan CT ajanını 6 günlük süre dolduğunda hesabıma çektim, saniyesinde takas daveti geldi.

Nasil withdraw yapabildiniz? Yardimci olursaniz cok sevinirim arkadaşlar, sirayla Visa olan kartlarimi kullandim hepsine red verdi site, teşekkürler.

Nasil withdraw yapabildiniz? Yardimci olursaniz cok sevinirim arkadaşlar, sirayla Visa olan kartlarimi kullandim hepsine red verdi site, teşekkürler.
Ben Visa Papara sanal kartımla çok kez skin aldım hiçbir sorun yaşamadım başka bir banka ile yapmayı deneyin hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı