CS. Money ile para çekince elimde daha fazla para kalıyor

Harunskrc

Hectopat
Steam envanterimdeki itemlerimi nakite çevirmek istiyorum. Fakat ByNoGame çok fazla komisyon kesiyor. CS. Money ile çektiğimde cebimce daha fazla para kalıyor. Ancak kimlik bilgilerimi bu siteye girerken biraz çekiniyorum açıkçası. Daha önce para çeken olduysa bilgilerini paylaşabilir mi?

Steam envanterimdeki itemlerimi nakite çevirmek istiyorum. Fakat ByNoGame çok fazla komisyon kesiyor. CS. Money ile çektiğimde cebimce daha fazla para kalıyor. Ancak kimlik bilgilerimi bu siteye girerken biraz çekiniyorum açıkçası. Daha önce para çeken olduysa bilgilerini paylaşabilir mi?
Tam tersine Cs moneyin komisyonu daha fazla diye biliyorum. Doğrudan ByNoGame'e mi satıyorsunuz yoksa ilana mı koydunuz?

Kimligimiz satıldı çalınsa bir şey degişmez pek.

Kimlik bilgilerinizi siteye girmiyorsunuz. Uluslararası kimlik doğrulama platformuna giriyorsunuz, aynı doğrumala dmarkt için de var. Çok güvenilir bir platform ve bağımsız kuruluşlar tarafından kontrol ediliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı