diyalek Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #1 Öncelikle merhaba herkese CS.Money sitesinden skin satacaktım sonra karşıma API anahtarı girin yazısı çıktı buraya API anahtarını girmeli miyim, sıkıntı olur mu, bilgilendirir misiniz?
Öncelikle merhaba herkese CS.Money sitesinden skin satacaktım sonra karşıma API anahtarı girin yazısı çıktı buraya API anahtarını girmeli miyim, sıkıntı olur mu, bilgilendirir misiniz?
2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 8 Ekim 2023 #2 Bana kalırsa girmeyin. Hesap giderse geride alamazsınız Steam 3.parti sitelere karşı çok dikkat ediyor.
Bana kalırsa girmeyin. Hesap giderse geride alamazsınız Steam 3.parti sitelere karşı çok dikkat ediyor.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 8 Ekim 2023 #3 Sorun çıkmaz ama o sitede satıp parayı çekmek falan uğraştırır, Gamesatış gibi siteleri deneyebilirsiniz.
Sorun çıkmaz ama o sitede satıp parayı çekmek falan uğraştırır, Gamesatış gibi siteleri deneyebilirsiniz.