"cs.money" takas sorunu

Typer31

Hectopat
Arkadaşlar cs.money'de takas yaptım, şu silahı elde ettim. Bakiyem falan tamdı 6 skin 9 TL gibi bir şey etti. Bu eden parayla da siteden AWP Çıngıraklı Yılan satın aldım. OK, burası tamam. Steam takas geldi falan filan ancak kabul ettim, silah gelmedi envanterime falan ama sitedeki envanterime bakınca da var gözüküyor.

gga.PNG

2 Day yazıyor 2 gün sonra mı envanterime gelecek? Inspect'e tıkladım in Steam'e tıkladım. Sahte bir site değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siteye gir sol tarafta envanterinin olduğu kısımda Withdraw xx.xx.xx yazıyorsa bunun gibi.
gga.PNG

2 gün içinde çekilebilir yazıyor yani 2 gün sonra çekilebilir bu item Sonra Withdraw var tıklayacaksın onay gerekiyor steam ile onayla veya tarayıcı ile onayla steam ile onayla diyince takas isteğini kabul et ondan sonra item envanterine gelmiş oluyor.

Siteye gir sol tarafta envanterinin olduğu kısımda Withdraw xx.xx.xx yazıyorsa bunun gibi.
Eki Görüntüle 323383
2 gün içinde çekilebilir yazıyor yani 2 gün sonra çekilebilir bu item Sonra Withdraw var tıklayacaksın onay gerekiyor steam ile onayla veya tarayıcı ile onayla steam ile onayla diyince takas isteğini kabul et ondan sonra item envanterine gelmiş oluyor.

2 gün 20 saat yazıyor, 3 gün yani. Bende 5 günlük itemi saat 10 da heyecanla kalkıp almaya çalıştığımda anladım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı