L lTexl Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #1 CS money de skinlerim var ve bunlari baska seylere cevirmek istiyorum. Ama alttaki gibi hata veriyor. Steam Guard da neredeyse 3 4 aydir var. Steam Level'im 10. ne yapmam lazim? Dosya Ekleri csmoney.png 17,5 KB · Görüntüleme: 141 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2021
CS money de skinlerim var ve bunlari baska seylere cevirmek istiyorum. Ama alttaki gibi hata veriyor. Steam Guard da neredeyse 3 4 aydir var. Steam Level'im 10. ne yapmam lazim?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 15 Nisan 2021 #2 Steam Guard dediginiz e-posta üzerinden mi yoksa Mobil Kimlik Dogrulayici mi? Daha fazla bilgi edinin kismina tiklayinca ne yaziyor? Sitede gördügüm kadariyla Mobil Kimlik Dogrulayici istiyorlar. Eger e-posta ile korunuyorsa sebebi bu olabilir.
Steam Guard dediginiz e-posta üzerinden mi yoksa Mobil Kimlik Dogrulayici mi? Daha fazla bilgi edinin kismina tiklayinca ne yaziyor? Sitede gördügüm kadariyla Mobil Kimlik Dogrulayici istiyorlar. Eger e-posta ile korunuyorsa sebebi bu olabilir.
MBGtrFORCE Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 279 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf A15 FA507NU AMD Ryzen™ 7 7735HS, NVIDIA® GeForce RTX™ 4050, 16 GB DDR5-4800 MHz Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2021 #3 Steam dengesiz olabilir ya da yanlış (dolandırıcı) siteye girdiniz.
gsbs1995 Megapat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 290 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #4 Takas yaparken isminizin sonuna sitenin ismini eklemeyi unutmayın.Site yüzde bilmem kaç ek ücret yüksek gösteriyor.
Takas yaparken isminizin sonuna sitenin ismini eklemeyi unutmayın.Site yüzde bilmem kaç ek ücret yüksek gösteriyor.
L lTexl Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #5 gsbs1995 dedi: Takas yaparken isminizin sonuna sitenin ismini eklemeyi unutmayın. Site yüzde bilmem kaç ek ücret yüksek gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Ekliyorum ama ****** su srkılde cıkıyor neden reptile dedi: Steam Guard dediginiz e-posta üzerinden mi yoksa Mobil Kimlik Dogrulayici mi? Daha fazla bilgi edinin kismina tiklayinca ne yaziyor? Sitede gördügüm kadariyla Mobil Kimlik Dogrulayici istiyorlar. Eger e-posta ile korunuyorsa sebebi bu olabilir. Genişletmek için tıkla... Mobil kimlik dogrulyacım var
gsbs1995 dedi: Takas yaparken isminizin sonuna sitenin ismini eklemeyi unutmayın. Site yüzde bilmem kaç ek ücret yüksek gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Ekliyorum ama ****** su srkılde cıkıyor neden reptile dedi: Steam Guard dediginiz e-posta üzerinden mi yoksa Mobil Kimlik Dogrulayici mi? Daha fazla bilgi edinin kismina tiklayinca ne yaziyor? Sitede gördügüm kadariyla Mobil Kimlik Dogrulayici istiyorlar. Eger e-posta ile korunuyorsa sebebi bu olabilir. Genişletmek için tıkla... Mobil kimlik dogrulyacım var
gsbs1995 Megapat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 290 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #6 lTexl dedi: Ekliyorum ama ****** su srkılde cıkıyor neden. Mobil kimlik dogrulyacım var. Genişletmek için tıkla... Sen ekle Steam engelliyor artık. Eklemeden önceki eşyalarının fiyatı ile sonraki fiyatı karşılaştırma yaparsın zaten.
lTexl dedi: Ekliyorum ama ****** su srkılde cıkıyor neden. Mobil kimlik dogrulyacım var. Genişletmek için tıkla... Sen ekle Steam engelliyor artık. Eklemeden önceki eşyalarının fiyatı ile sonraki fiyatı karşılaştırma yaparsın zaten.