Di mit ri Decapat Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 32 28 Ocak 2019 #1 Resimdeki USP-S Muhafız ve Glock-18 Uzun Far'ı çekmek istiyorum fakat olmuyor lütfen yardım edin. USP-S'i alırken böyle oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2019
Resimdeki USP-S Muhafız ve Glock-18 Uzun Far'ı çekmek istiyorum fakat olmuyor lütfen yardım edin. USP-S'i alırken böyle oluyor.
S Shaycrom Decapat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Steam Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2019 #2 Siteye 5 dolar yatırman gerekli. Öyle beleşe 6 dolarlık usp-s vermezler.
Reasy1 Kilopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 410 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Ocak 2019 #3 Yaptığın şeyi anlamadım bakiye olmadan 6 dolarlık eşya mı almaya çalışıyorsun?
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2019 #4 Hocam o USP'yi vermezler beleşe
Di mit ri Decapat Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 32 28 Ocak 2019 #5 Shaycrom dedi: Siteye 5 dolar yatırman gerekli. Öyle beleşe 6 dolarlık usp-s vermezler. Genişletmek için tıkla... Ben zaten karşılığı olan itemleri verdim... USP-S'yi de aldım. sadece glock kaldı 2 tane onları daha alamadım. Anil26 dedi: Hocam o USP'yi vermezler beleşe Genişletmek için tıkla... aldım. Reasy1 dedi: Yaptığın şeyi anlamadım bakiye olmadan 6 dolarlık eşya mı almaya çalışıyorsun? Genişletmek için tıkla... Ben USP-S almak için 3 adet karşlığına gelen skin verdim. Sistem onayladı.. 2 adet onay istedi.. ilk olanı kabul ettim.. skinleri aldı ama usp'yi vermedi.. Bunu sormuştum ama aldım zaten.. Şimdi sadece Glock kaldı.. Onu Nasıl alabilirim? Son düzenleme: 28 Ocak 2019
Shaycrom dedi: Siteye 5 dolar yatırman gerekli. Öyle beleşe 6 dolarlık usp-s vermezler. Genişletmek için tıkla... Ben zaten karşılığı olan itemleri verdim... USP-S'yi de aldım. sadece glock kaldı 2 tane onları daha alamadım. Anil26 dedi: Hocam o USP'yi vermezler beleşe Genişletmek için tıkla... aldım. Reasy1 dedi: Yaptığın şeyi anlamadım bakiye olmadan 6 dolarlık eşya mı almaya çalışıyorsun? Genişletmek için tıkla... Ben USP-S almak için 3 adet karşlığına gelen skin verdim. Sistem onayladı.. 2 adet onay istedi.. ilk olanı kabul ettim.. skinleri aldı ama usp'yi vermedi.. Bunu sormuştum ama aldım zaten.. Şimdi sadece Glock kaldı.. Onu Nasıl alabilirim?