lionex35 Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 453 Çözümler 1 21 Şubat 2025 #1 CS oynarken sanki yırtılma oluyor gibi hissediyorum. Neden oluyordur veya ne yaparak düzeltilir? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2025
DemonicZ Centipat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 2.064 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #2 lionex35 dedi: CS oynarken sanki yırtılma oluyor gibi hissediyorum. Neden oluyordur veya ne yaparak düzeltilir? Genişletmek için tıkla... V-Sync aç, destekliyorsa G-Sync veya FreeSync aç. FPS'i monitörünün Hz değerine sabitle. Yırtılma olma sebebi oyunda aldığın FPS değerinin monitörünün Hz değerinin üstüne çıkması.
lionex35 dedi: CS oynarken sanki yırtılma oluyor gibi hissediyorum. Neden oluyordur veya ne yaparak düzeltilir? Genişletmek için tıkla... V-Sync aç, destekliyorsa G-Sync veya FreeSync aç. FPS'i monitörünün Hz değerine sabitle. Yırtılma olma sebebi oyunda aldığın FPS değerinin monitörünün Hz değerinin üstüne çıkması.
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 21 Şubat 2025 #3 V-Sync açarsan yırtılmalar kaybolur ama input lag yapar ve akıcılıkta kaybolur. Akıcılık isityorsan maksimum FPS'te oyna yırtılmalara fazla takılma.
V-Sync açarsan yırtılmalar kaybolur ama input lag yapar ve akıcılıkta kaybolur. Akıcılık isityorsan maksimum FPS'te oyna yırtılmalara fazla takılma.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 21 Şubat 2025 #4 Moniörünüzün hızı, ekran kartınızın gücüne yetişmiyordur. fps_max kodunu girebilirsiniz. Mesela; 75 Hz monitörünüz varsa fps_max 80 girerseniz yırtılma olmaz.
Moniörünüzün hızı, ekran kartınızın gücüne yetişmiyordur. fps_max kodunu girebilirsiniz. Mesela; 75 Hz monitörünüz varsa fps_max 80 girerseniz yırtılma olmaz.