CS oynarken ekran kartı %60 kullanılıyor ve 80 dereceyi görüyor

Daha fazla  
MSI Afterburner ile oyun performans testi yaptım. Ekran Kartım RX 6600 ve İşlemcim Ryzen 5 5600. CS2'de ekran kartım %60 falan kullanılıyor ve derece 80'e kadar çıkıyor. Normal mi?

MSI Afterburner ile oyun performans testi yaptım. Ekran kartım RX 6600 ve işlemcim Ryzen 5 5600. CS2'de ekran kartım %60 falan kullanılıyor ve derece 80'e kadar çıkıyor. Normal mi?

FurMark testi yapar mısınız? Orada durum nedir görmek lazım. Biraz ısınıyor sanki.

Dosya Ekleri

• Untitled.png
    4,2 MB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Hocam kartı daha yeni aldık 4 ay olmuştur. Sıfır aldık.

Daha bir bakım ya da tamir yüzü görmedi.

Endişe edilecek acil bir durum var mı? Korkutuyorsunuz beni.

Hocam korkmanıza gerek yok ama sıcaklıklar pek normal değil o kart için anlıyorsanız bir bakım yapmanızda fayda var.

Tamam hocam FurMark testinden sonra geliyorum.

Hocam böyle.

Neredeyse full fan hızı biraz olması gerektiğinden yüksek gibi geldi. Yine de arıza çıkarmaz. Kasa hava akışı kötü mü? 2 dakikadan sonra sıcaklık artmaya devam etti mi sabit mi kaldı? Ayrıca kasanın konumu ve ortam sıcaklığı gibi etkenlerde önemli tabii.

Sağ olun hocam. Yaz sıcakları yüzünden de olmuş olabilir. Peki bakım nasıl oluyor? Ben mi yapacağım yoksa bilgisayarcı mı? Hiç anlamam o işlerden.

Hocam anlamıyorsanız bir bilgisayarcıya yaptırın bunlar hassas işler kartın anakartına zarar verirseniz bir daha kullanamıyabilirsiniz bakım nasıl oluyora gelirsek kartın içi açılıp termal macun değişimi yapılacak en önemli hususlardan biri bu bir de kartın icinde fanlarda tozlar varsa onlar temizlenecek kartın fanlarında tozlar kalıplaştıysa oda ısınmaya sebebiyet verebiliyor.

Hocam benim odam sıcak bir oda evin diğer köşelerine kıyasla. Ayrıca kasanın hava akışı iyi değil soğutucuda yok. 2 dakika geçtikten sonra da hep sabit kaldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…