selims07x Femtopat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar bugün CS oynarken bir ses fark ettim. Videoya aldım ama sanırım buraya atamıyorum. Bu ses sanırım fanlardan geliyor.
Arkadaşlar bugün CS oynarken bir ses fark ettim. Videoya aldım ama sanırım buraya atamıyorum. Bu ses sanırım fanlardan geliyor.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2023 #2 Coil Whine olabilir.
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #3 selims07x dedi: Arkadaşlar bugün CS oynarken bir ses fark ettim. Videoya aldım ama sanırım buraya atamıyorum. Bu ses sanırım fanlardan geliyor. Genişletmek için tıkla... Arasına bir şey kaçmış mı vesaire kontrol edin, diğer türlü bobin sesi (Coilwhine) olabilir. Kulak tırmalamaktan başka donanımsal bir zararı yok korkunuz olmasın.
selims07x dedi: Arkadaşlar bugün CS oynarken bir ses fark ettim. Videoya aldım ama sanırım buraya atamıyorum. Bu ses sanırım fanlardan geliyor. Genişletmek için tıkla... Arasına bir şey kaçmış mı vesaire kontrol edin, diğer türlü bobin sesi (Coilwhine) olabilir. Kulak tırmalamaktan başka donanımsal bir zararı yok korkunuz olmasın.
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.119 Çözümler 49 Yer Ankara 7 Nisan 2023 #4 Bazı ekran kartları özellikle yüksek FPS değerlerine çıkınca arkadaşlarında belirttiği şekilde bir miktar coilwhine sesi yapıyor.
Bazı ekran kartları özellikle yüksek FPS değerlerine çıkınca arkadaşlarında belirttiği şekilde bir miktar coilwhine sesi yapıyor.