JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 24 Mayıs 2023 #1 Merhaba, herhangi bir Rus'u ne gibi söylemler kışkırtır? CS'de toxic Ruslarla uğraşmak istiyorum ama nette pek açık şeyler bulamadım.
Merhaba, herhangi bir Rus'u ne gibi söylemler kışkırtır? CS'de toxic Ruslarla uğraşmak istiyorum ama nette pek açık şeyler bulamadım.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 24 Mayıs 2023 #2 Kışkırtmayın bence.
Loud Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 833 Yer U.S.A. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Engineer 24 Mayıs 2023 #3 JunQhan dedi: Merhaba, herhangi bir Rus'u ne gibi söylemler kışkırtır? CS'de toxic Ruslarla uğraşmak istiyorum ama nette pek açık şeyler bulamadım. Genişletmek için tıkla... Beyefendiliğinizi koruyun.
JunQhan dedi: Merhaba, herhangi bir Rus'u ne gibi söylemler kışkırtır? CS'de toxic Ruslarla uğraşmak istiyorum ama nette pek açık şeyler bulamadım. Genişletmek için tıkla... Beyefendiliğinizi koruyun.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 24 Mayıs 2023 #4 Hocam aman yapmayın, tecrübe konuşuyor…
M Maastrk Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 209 Çözümler 1 24 Mayıs 2023 #5 JunQhan dedi: Merhaba, herhangi bir Rus'u ne gibi söylemler kışkırtır? CS'de toxic Ruslarla uğraşmak istiyorum ama nette pek açık şeyler bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sert tonla Hindistanlı gibi stupid diyip dur
JunQhan dedi: Merhaba, herhangi bir Rus'u ne gibi söylemler kışkırtır? CS'de toxic Ruslarla uğraşmak istiyorum ama nette pek açık şeyler bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sert tonla Hindistanlı gibi stupid diyip dur
JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 24 Mayıs 2023 #6 370655 dedi: Hocam aman yapmayın, tecrübe konuşuyor… Eki Görüntüle 1791771 Genişletmek için tıkla... Olsun ben hocam zaman alıyor en azından... Tabi sinir bozmazsa yoksa gg. Maastrk dedi: Sert tonla Hindistanlı gibi stupid diyip dur Genişletmek için tıkla... Bu ağlamak gibi olmaz mı hocam. Karşı tilt olsun isterdim ama bilemedim üstteki mesaj gibi mute atıyorum direkt bazen ama sörf serverında dün mutelediğim halde konuşyordu o tür durumlar için istemiştim. Loud dedi: Beyefendiliğinizi koruyun. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde mute atıyorum zaten de geçen serverda denk geldi bi tane mutelediğim halde konuşuyordu, anlamadım.
370655 dedi: Hocam aman yapmayın, tecrübe konuşuyor… Eki Görüntüle 1791771 Genişletmek için tıkla... Olsun ben hocam zaman alıyor en azından... Tabi sinir bozmazsa yoksa gg. Maastrk dedi: Sert tonla Hindistanlı gibi stupid diyip dur Genişletmek için tıkla... Bu ağlamak gibi olmaz mı hocam. Karşı tilt olsun isterdim ama bilemedim üstteki mesaj gibi mute atıyorum direkt bazen ama sörf serverında dün mutelediğim halde konuşyordu o tür durumlar için istemiştim. Loud dedi: Beyefendiliğinizi koruyun. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde mute atıyorum zaten de geçen serverda denk geldi bi tane mutelediğim halde konuşuyordu, anlamadım.
KEREMDEMR Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 101 Yer Sakarya Daha fazla Sistem Özellikleri i5 1135g7 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 25 Mayıs 2023 #7 JunQhan dedi: Merhaba, herhangi bir Rus'u ne gibi söylemler kışkırtır? CS'de toxic Ruslarla uğraşmak istiyorum ama nette pek açık şeyler bulamadım. Genişletmek için tıkla... Technopat iyice saçma konular ile doldu.
JunQhan dedi: Merhaba, herhangi bir Rus'u ne gibi söylemler kışkırtır? CS'de toxic Ruslarla uğraşmak istiyorum ama nette pek açık şeyler bulamadım. Genişletmek için tıkla... Technopat iyice saçma konular ile doldu.
JunQhan Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 646 Çözümler 5 25 Mayıs 2023 #8 KEREMDEMR dedi: Technopat iyice saçma konular ile doldu. Genişletmek için tıkla... Hocam beğenmiyorsanız konuya girmek/okumak zorunda değilsiniz. İsteyen istediğini sorabilir kurallar dahilinde bence.
KEREMDEMR dedi: Technopat iyice saçma konular ile doldu. Genişletmek için tıkla... Hocam beğenmiyorsanız konuya girmek/okumak zorunda değilsiniz. İsteyen istediğini sorabilir kurallar dahilinde bence.
Vitae Picopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #9 Benim denk geldiklerim genelde kendi kendilerine kışkırıyolar
hayatsız insan Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 669 Çözümler 4 Yer 32°40’34.19″N 117° 9’27.58″W Daha fazla Sistem Özellikleri Tost makinesi Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 28 Mayıs 2023 #10 JunQhan dedi: Merhaba, herhangi bir Rus'u ne gibi söylemler kışkırtır? CS'de toxic Ruslarla uğraşmak istiyorum ama nette pek açık şeyler bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bence hiç yapma sonra oyundan falan attırıyorlar çünkü oyunun her tarafı rus dolu. Ama arkadaşlarınla birlikte girip iyi bir kışkırtma yapa bilirsin.
JunQhan dedi: Merhaba, herhangi bir Rus'u ne gibi söylemler kışkırtır? CS'de toxic Ruslarla uğraşmak istiyorum ama nette pek açık şeyler bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bence hiç yapma sonra oyundan falan attırıyorlar çünkü oyunun her tarafı rus dolu. Ama arkadaşlarınla birlikte girip iyi bir kışkırtma yapa bilirsin.