Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #11 Direk oyundan olmuyor mu?
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #12 Yunus mrk dedi: Direk oyundan olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Oluyor. Ama özel olarak bir kullanıcıya oluyor mu bilmiyorum.
Yunus mrk dedi: Direk oyundan olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Oluyor. Ama özel olarak bir kullanıcıya oluyor mu bilmiyorum.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 31 Mart 2021 #13 Hocam sizde hem Steam'de para harcamamışsınız, hem de Discord'unuz yok. Nasıl arkadaş edinmeyi düşünüyorsunuz acaba?
Hocam sizde hem Steam'de para harcamamışsınız, hem de Discord'unuz yok. Nasıl arkadaş edinmeyi düşünüyorsunuz acaba?
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #14 William Crusader dedi: Hocam sizde hem Steam'de para harcamamışsınız, hem de Discord'unuz yok. Nasıl arkadaş edinmeyi düşünüyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Arkadaş edinmek için illa para harcamak mı gerekli?
William Crusader dedi: Hocam sizde hem Steam'de para harcamamışsınız, hem de Discord'unuz yok. Nasıl arkadaş edinmeyi düşünüyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Arkadaş edinmek için illa para harcamak mı gerekli?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 31 Mart 2021 #15 cokl dedi: Arkadaş edinmek için illa para harcamak mı gerekli? Genişletmek için tıkla... Steam'de para harcamadan arkadaş eklenmiyor ondan dedim. Yoksa bedava arkadaş da edilinir.
cokl dedi: Arkadaş edinmek için illa para harcamak mı gerekli? Genişletmek için tıkla... Steam'de para harcamadan arkadaş eklenmiyor ondan dedim. Yoksa bedava arkadaş da edilinir.
Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #16 William Crusader dedi: Hocam sizde hem Steam'de para harcamamışsınız, hem de Discord'unuz yok. Nasıl arkadaş edinmeyi düşünüyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Discord'u sevmiyorum ve para ile arkadaşlık kurmak istesem burada olmazdım.
William Crusader dedi: Hocam sizde hem Steam'de para harcamamışsınız, hem de Discord'unuz yok. Nasıl arkadaş edinmeyi düşünüyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Discord'u sevmiyorum ve para ile arkadaşlık kurmak istesem burada olmazdım.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 31 Mart 2021 #17 William Crusader dedi: Steam'de para harcamadan arkadaş eklenmiyor ondan dedim. Yoksa bedava arkadaş da edilinir. Genişletmek için tıkla... Baya baya arkadaşlık bile parayla diyor.
William Crusader dedi: Steam'de para harcamadan arkadaş eklenmiyor ondan dedim. Yoksa bedava arkadaş da edilinir. Genişletmek için tıkla... Baya baya arkadaşlık bile parayla diyor.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 31 Mart 2021 #18 SSDKullaniyorum dedi: Baya baya arkadaşlık bile parayla diyor. Genişletmek için tıkla... Steam'e söyle onu bana değil
SSDKullaniyorum dedi: Baya baya arkadaşlık bile parayla diyor. Genişletmek için tıkla... Steam'e söyle onu bana değil
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #19 @Yunus mrk @SSDKullaniyorum (o nasıl isim ) William Crusader dedi: Steam'de para harcamadan arkadaş eklenmiyor ondan dedim. Yoksa bedava arkadaş da edilinir. Genişletmek için tıkla...
@Yunus mrk @SSDKullaniyorum (o nasıl isim ) William Crusader dedi: Steam'de para harcamadan arkadaş eklenmiyor ondan dedim. Yoksa bedava arkadaş da edilinir. Genişletmek için tıkla...
Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #20 SSDKullaniyorum dedi: Bayağı bayağı arkadaşlık bile parayla diyor. Genişletmek için tıkla... Derler hocam şurada 1 2 saat oyun oynayacağım onu da yalnız oynamayım dedim.
SSDKullaniyorum dedi: Bayağı bayağı arkadaşlık bile parayla diyor. Genişletmek için tıkla... Derler hocam şurada 1 2 saat oyun oynayacağım onu da yalnız oynamayım dedim.