Çözüldü CS skin sitelerindeki skinler nasıl CS 2'ye atılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AkifBeyk

Decapat
Daha fazla  
Yazabilmiş miyim bilmiyorum anlattığım şey şu: CS skin sitelerindeki kasaları açıyoruz ya, oradaki skinleri CS2ye nasıl atabiliriz ya da görebiliriz bilmiyorum. Yardım için şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Site envanterine düşüyor, orada Steam takas linkinizi girip envantere çek diyorsunuz takas yolluyorlar.
Yazabilmiş miyim bilmiyorum anlattığım şey şu: CS skin sitelerindeki kasaları açıyoruz ya, oradaki skinleri CS2ye nasıl atabiliriz ya da görebiliriz bilmiyorum. Yardım için şimdiden teşekkürler.n
Steam takas linkinizi nerede bulabileceğiniz:
Site envanterine düşüyor, orada Steam takas linkinizi girip envantere çek diyorsunuz takas yolluyorlar.
Yazabilmiş miyim bilmiyorum anlattığım şey şu: CS skin sitelerindeki kasaları açıyoruz ya, oradaki skinleri CS2ye nasıl atabiliriz ya da görebiliriz bilmiyorum. Yardım için şimdiden teşekkürler.n

Çözüm

Sağ ol hocam ama şifreyi değiştirdim diye 4 gün boyunca kullanamıyorum sorun olur mu?

@TopLaneVayne bir şey daha soracağım ben CS'ye hiç para yaptırmadım siteden yatırıp CS'ye ekleyince sorun oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı