F frkn0212 Hectopat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #1 Beyler oyunu açmaya çalıştığımda şöyle bir sorun alıyorum: Can't find background image 'materials\console\background01.vtf Bu sorunu internete yazdığımda ingilizce siteler var. Gram anlamıyorum. Ne yapabilirim çözülmesi için? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2015
Beyler oyunu açmaya çalıştığımda şöyle bir sorun alıyorum: Can't find background image 'materials\console\background01.vtf Bu sorunu internete yazdığımda ingilizce siteler var. Gram anlamıyorum. Ne yapabilirim çözülmesi için?
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #2 Öncelikle oyun orjinal mi?
A alper kandemir Hectopat Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2017 #3 frkn0212 dedi: Beyler oyunu açmaya çalıştığımda şöyle bir sorun alıyorum: Can't find background image 'materials\console\background01.vtf Bu sorunu internete yazdığımda ingilizce siteler var. Gram anlamıyorum. Ne yapabilirim çözülmesi için? Genişletmek için tıkla... bende de aynı sorun var akdaşlar yardım edin csgo da aynı sorun var bende
frkn0212 dedi: Beyler oyunu açmaya çalıştığımda şöyle bir sorun alıyorum: Can't find background image 'materials\console\background01.vtf Bu sorunu internete yazdığımda ingilizce siteler var. Gram anlamıyorum. Ne yapabilirim çözülmesi için? Genişletmek için tıkla... bende de aynı sorun var akdaşlar yardım edin csgo da aynı sorun var bende
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 18 Temmuz 2017 #4 Oyununuz orijinalse resmi oyun sitesinden teknik destek talep edin. Burada bir muhterem sorununun o şekilde çözüldüğünü belirtmiş. Help!!!!!!! Counter-Strike Source Question? Oyun orijinal değilse burada yardım etmiyoruz o bir tarafa, o zaman zaten çözülmesi çok zor bir problem olduğundan bahsediliyor.
Oyununuz orijinalse resmi oyun sitesinden teknik destek talep edin. Burada bir muhterem sorununun o şekilde çözüldüğünü belirtmiş. Help!!!!!!! Counter-Strike Source Question? Oyun orijinal değilse burada yardım etmiyoruz o bir tarafa, o zaman zaten çözülmesi çok zor bir problem olduğundan bahsediliyor.