CS Source da skinpack uyuşmazlığı sorunu

warkesier34

Centipat
Daha fazla  
CS soruce da skinpack yukledim 2 sorum var.
1 yüklediğim dosyaları VirusTotal'de tarattim temiz midir?
2 skinpackdeki Deagle skinini begenmedim bundan dolayı değiştirmek istedim fakat Deagle dosyasındaki el benim skinpackimle uyuşmuyor. Ne yapmam lazim?

Son düzenleyen: Moderatör:
VirusTotal'da tanınmamış Defender'ler ve 30'u geçmediği sürece sorun olmaz. Oyun sürümü nedir V34 mü V92 mi?

VirusTotal'da tanınmamış Defender'ler ve 30'u geçmediği sürece sorun olmaz. Oyun sürümü nedir V34 mü V92 mi?

Hocam sürümü bilmiyorum 0 çıktı yani hepsi yeşildi
Hocam sorun şu Pandora skinpack yaptim AWP farklı yüklediğim için adamın elleri degisiyor

Modu yapan eldivenleri değiştirmiştir. Oyun Steam mi non Steam mi? Non Steam ise nereden indirdiniz.

İstediğiniz modun V92 ile uyumlu olup olmadığını kontrol edin tahminen uyumlu değildir.

İstediğiniz modun V92 ile uyumlu olup olmadığını kontrol edin tahminen uyumlu değildir.
Hocam sorunu buldum yüklediğim awp skininde adam farklı bi eldiven atmış napicam eldiven dosyalarını silince mor siyah oluyo

Mor siyah olması dosya olmayınca orayı kapatmak için yapılan bir tasarım birçok oyunda da var bu. Varsayılan eldiven paketinj ya da beğendiğiniz bir eldiven paketini kurabilirsiniz.

Mor siyah olması dosya olmayınca orayı kapatmak için yapılan bir tasarım birçok oyunda da var bu. Varsayılan eldiven paketinj ya da beğendiğiniz bir eldiven paketini kurabilirsiniz.
Simdi hocam ben yine yanlış anlattım sanırım hazırda bir skinpack kurulu fakat ben awp klasöründeki models dosyalarını kendi yanj skinpacikle aynı eldiveni yapmam için hangilerini değiştirmem lazım orda sikinti yaşıyoruz

Böyle bi site varmi hocam sadece 1skin indirebileceğimiz

Gamebanana ve moddb sitelerine bakabilirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…