CS Source da skinpack uyuşmazlığı sorunu

Yapanlar bazı silahlara skin yaparken eldiveni de dahil ediyor onlara bir şey yapamayız

Klasör ismini tam hatırlamıyorum galiba "Custom" klasörüydü. Modun kendi adına bir klasör açıp mod dosyalarını o klasorün içine atıyirduk arşiv dosyası olarak atınca olmuyordu.

Bu arada link yok. Az önce gördüm. Tahminen arşivin içinde birden çok eldiven var beğendiğinizi seçip kullanın.

Kurduğnuz silahların skin dosyalarına bakın eldivene özel bir dosya var mı yok mu bakın varsa bu eldiven dosyalarını onunla değiştirin.

Modları birleştirin o zaman hocam. Dosyaları değiştirmek isterse değiştirin istemezse silah skinine özel eldiven koymuştur yapan kişi.

Modları birleştirin o zaman hocam. Dosyaları değiştirmek isterse değiştirin istemezse silah skinine özel eldiven koymuştur yapan kişi.

Onlari anlamadım hocam da bir sürü dosya indirdim çoğunu tarattim bir şey çıkmadı sorun olmaz değil mi?

Teşekkürler bu arada hocam

Sorun olmaz hocam önerdiğim siteleri çok kez kullandım. Skini yok ama CS Source offensive modunu da deneyebilirsiniz. Gerçek CS:GO modu yapmışlar ki neredeyse aynısı olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…