Gary Coleman Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 518 Çözümler 2 23 Ağustos 2024 #1 Selamu aleyküm arkadaşlar. CS Source default skin pack lazım bana. Bulup atabilecek olursa sevinirim, ben çok aradım da bulamadım.
Selamu aleyküm arkadaşlar. CS Source default skin pack lazım bana. Bulup atabilecek olursa sevinirim, ben çok aradım da bulamadım.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 23 Ağustos 2024 #2 Nasıl yani orijinal skinlere geri mi dönmek istiyorsun?
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.707 Çözümler 7 23 Ağustos 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gary Coleman Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 518 Çözümler 2 23 Ağustos 2024 #4 plxaxd dedi: Nasıl yani orijinal skinlere geri mi dönmek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. r0tz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunların skinsiz hali daha güzel olur.
plxaxd dedi: Nasıl yani orijinal skinlere geri mi dönmek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. r0tz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunların skinsiz hali daha güzel olur.
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.707 Çözümler 7 23 Ağustos 2024 #5 Gary Coleman dedi: Evet hocam. Bunların skinsiz hali daha güzel olur. Genişletmek için tıkla... Css default skin pack yazdım. Daha uzun bir araştırmayla bakabilirsin.
Gary Coleman dedi: Evet hocam. Bunların skinsiz hali daha güzel olur. Genişletmek için tıkla... Css default skin pack yazdım. Daha uzun bir araştırmayla bakabilirsin.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 23 Ağustos 2024 #6 Gary Coleman dedi: Evet hocam. Bunların skinsiz hali daha güzel olur. Genişletmek için tıkla... Orijinalse Steam'den dosya doğrulaması yaparak dönebilirsin ben CS 1.6 da öyleden dönmüştüm.
Gary Coleman dedi: Evet hocam. Bunların skinsiz hali daha güzel olur. Genişletmek için tıkla... Orijinalse Steam'den dosya doğrulaması yaparak dönebilirsin ben CS 1.6 da öyleden dönmüştüm.