umut kış Picopat Katılım 6 Haziran 2025 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 CS Source oynayanlar oynamış olanlar: CS:GO gibi Rank kasma olan, Rus server olmayan, sürekli aynı haritalarda oynanılmayan, güzel ve kaliteli bir server var mıdır? Bir de TDM olan güzel server varsa onu da yazar mısınız?
CS Source oynayanlar oynamış olanlar: CS:GO gibi Rank kasma olan, Rus server olmayan, sürekli aynı haritalarda oynanılmayan, güzel ve kaliteli bir server var mıdır? Bir de TDM olan güzel server varsa onu da yazar mısınız?
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.722 Makaleler 3 Çözümler 20 3 Temmuz 2025 #2 İstediğinizi çok bulamazsınız, ancak benim girdiğim TDM birkaç Türk sunucu vardı eğer isimlerini bulursam atayım.
İstediğinizi çok bulamazsınız, ancak benim girdiğim TDM birkaç Türk sunucu vardı eğer isimlerini bulursam atayım.
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.632 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #3 Server listesinden bakarak bulursan daha iyi olur. Senin için gametracker üzerinden baktım da hiçbir ülke de yok.
Server listesinden bakarak bulursan daha iyi olur. Senin için gametracker üzerinden baktım da hiçbir ülke de yok.