R RazerX Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #1 CS Source'da karakterler plastik gibi gözüküyor. Fotoğrafı Son düzenleme: 26 Mart 2022
KS KS R RazerX Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #3 Mertali Topkara dedi: Oyun Steam'den mi? Genişletmek için tıkla... Evet oyun orijinal daha dün aldım. Artı 0 Eksi
Mertali Topkara dedi: Oyun Steam'den mi? Genişletmek için tıkla... Evet oyun orijinal daha dün aldım.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2022 #4 RazerX dedi: Evet oyun orijinal daha dün aldım. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruladın mı? Artı 0 Eksi
KS KS R RazerX Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #5 yurekot dedi: Dosyaları doğruladın mı? Genişletmek için tıkla... Silip yükledim ama bir şey olmadı hayır doğrulamadım CFG yükledikden sonra oldu. Artı 0 Eksi
yurekot dedi: Dosyaları doğruladın mı? Genişletmek için tıkla... Silip yükledim ama bir şey olmadı hayır doğrulamadım CFG yükledikden sonra oldu.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2022 #6 RazerX dedi: Silip yükledim ama bir şey olmadı hayır doğrulamadım CFG yükledikden sonra oldu. Genişletmek için tıkla... CFG oyun dosyalarını bozmuş olabilir oyunun dosya konumunu açıp tüm dosyaları ve belgelerdeki tüm oyun dosyalarını silip tekrar yüklersen sorun çözülebilir. Artı 0 Eksi
RazerX dedi: Silip yükledim ama bir şey olmadı hayır doğrulamadım CFG yükledikden sonra oldu. Genişletmek için tıkla... CFG oyun dosyalarını bozmuş olabilir oyunun dosya konumunu açıp tüm dosyaları ve belgelerdeki tüm oyun dosyalarını silip tekrar yüklersen sorun çözülebilir.
KS KS R RazerX Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #7 yurekot dedi: CFG oyun dosyalarını bozmuş olabilir oyunun dosya konumunu açıp tüm dosyaları silip tekrar yüklersen sorun çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama işe yaramadı. Artı 0 Eksi
yurekot dedi: CFG oyun dosyalarını bozmuş olabilir oyunun dosya konumunu açıp tüm dosyaları silip tekrar yüklersen sorun çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama işe yaramadı.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2022 #8 RazerX dedi: Yaptım ama işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Elle mi sildin yoksan Steam'den mi? Artı 0 Eksi
KS KS R RazerX Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #9 yurekot dedi: Elle mi sildin yoksan Steam'den mi? Genişletmek için tıkla... Steam'den. Artı 0 Eksi
FwwkanTC Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 406 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2022 #10 RazerX dedi: Steam'den. Genişletmek için tıkla... Elle sil. Artı 0 Eksi