Selam ben bir sorunla karşılaştım Counter-Strike Source'a bir mod yukledim oyunu tıpkı CS:GO gibi özelleştiren bir mod fakat monitörüm en az 800x600 destekledigi icin oyuna giremiyorum. Config denedim oyunun dosyalarından degistirmeyi falan da hiçbir sekilde degistiremedim. Bir akıl fikir verin
Not: Fullscreen off denedim Alt+Tab F11 vesaire oyunda oyle yapmama rağmen cıkmadı.
Başlangıç ayarlarında -w -h komutunu kullanarak oyun içi hangi çözünürlükte kullanmak istiyorsanız o değerleri girin. Örn;
-w 1920 -h 1080
-w 1366 -h 768
Başlangıç ayarlarında -w -h komutunu kullanarak oyun içi hangi çözünürlükte kullanmak istiyorsanız o değerleri girin. Örneğin;
-w 1920 -h 1080
-w 1366 -h 768
Kütüphanede oyuna sağ tıklayıp özellikler deyin, ardından karşınıza çıkan ekrana şuan monitörünüz hangi çözünürlük destekliyorsa ona göre -w ve -h komutlarını girin. Örneğin;
Monitörünüz 1920x1080 bir monitör ise -w 1920 -h 1080 ayarını yazıp oyuna tekrardan girmeyi deneyin.
Kütüphanede oyuna sağ tıklayıp özellikler deyin, ardından karşınıza çıkan ekrana şuan monitörünüz hangi çözünürlük destekliyorsa ona göre -w ve -h komutlarını girin. Örneğin;
Monitörünüz 1920x1080 bir monitör ise -w 1920 -h 1080 ayarını yazıp oyuna tekrardan girmeyi deneyin.