CS Source kendini zorla 640x480'de çalıştırıyor

İşletim sistemi
Windows 10

benenesbtw

Femtopat
Daha fazla  
Selam ben bir sorunla karşılaştım Counter-Strike Source'a bir mod yukledim oyunu tıpkı CS:GO gibi özelleştiren bir mod fakat monitörüm en az 800x600 destekledigi icin oyuna giremiyorum. Config denedim oyunun dosyalarından degistirmeyi falan da hiçbir sekilde degistiremedim. Bir akıl fikir verin
Not: Fullscreen off denedim Alt+Tab F11 vesaire oyunda oyle yapmama rağmen cıkmadı.

Başlangıç ayarlarında -w -h komutunu kullanarak oyun içi hangi çözünürlükte kullanmak istiyorsanız o değerleri girin. Örn;
-w 1920 -h 1080
-w 1366 -h 768

Kütüphanede oyuna sağ tıklayıp özellikler deyin, ardından karşınıza çıkan ekrana şuan monitörünüz hangi çözünürlük destekliyorsa ona göre -w ve -h komutlarını girin. Örneğin;
Monitörünüz 1920x1080 bir monitör ise -w 1920 -h 1080 ayarını yazıp oyuna tekrardan girmeyi deneyin.

oyunu steamdan indirmedim 7launcherdan indirdim. steam kütüphanesine ekleyip de denedim diger oyunlarda degistirebiliyorum korsan oldugu icin sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…