ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #1 Sunucu IP'sini yazıyorum ama girmiyor, kapandı mı?
U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #2 ulman dedi: Sunucu IP'sini yazıyorum ama girmiyor, kapandı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam girdiğinizde servera girmiyorsa server bir süreliğine kapanmış olabilir. Gametracker sitesinden serverlara bakın.
ulman dedi: Sunucu IP'sini yazıyorum ama girmiyor, kapandı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam girdiğinizde servera girmiyorsa server bir süreliğine kapanmış olabilir. Gametracker sitesinden serverlara bakın.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.900 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #3 Evet kapattılar zamanında çok takılıyordum Vortex var artık sadece( geri açacak idiler ama IP değiştirerek)
Evet kapattılar zamanında çok takılıyordum Vortex var artık sadece( geri açacak idiler ama IP değiştirerek)
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #4 Yeyil dedi: Evet kapattılar zamanında çok takılıyordum Vortex var artık sadece( geri açacak idiler ama IP değiştirerek) Genişletmek için tıkla... Hocam zaten Vortex'de oynuyorumda kapanması kötü olmuş. Vortexdekilere sordum ama çok hoş geri dönüşler almadım
Yeyil dedi: Evet kapattılar zamanında çok takılıyordum Vortex var artık sadece( geri açacak idiler ama IP değiştirerek) Genişletmek için tıkla... Hocam zaten Vortex'de oynuyorumda kapanması kötü olmuş. Vortexdekilere sordum ama çok hoş geri dönüşler almadım
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.900 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #5 ulman dedi: Hocam zaten Vortex'de oynuyorumda kapanması kötü olmuş. Vortexdekilere sordum ama çok hoş geri dönüşler almadım Genişletmek için tıkla... Evet pek sevmezler biz rönesanslıları.
ulman dedi: Hocam zaten Vortex'de oynuyorumda kapanması kötü olmuş. Vortexdekilere sordum ama çok hoş geri dönüşler almadım Genişletmek için tıkla... Evet pek sevmezler biz rönesanslıları.