LEGOLAS K Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 162 22 Ağustos 2021 #1 CS: Source'a CS:GO mod kurdum ama durmadan ben bir şey yapmadığım halde durmadan silahı inceliyor. Bunu kapatabilir miyim veya nasıl kapatırım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2021
CS: Source'a CS:GO mod kurdum ama durmadan ben bir şey yapmadığım halde durmadan silahı inceliyor. Bunu kapatabilir miyim veya nasıl kapatırım?
muhammedqqw Hectopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 790 Çözümler 1 Yer kalos Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #2 Oyun içinden kapabileceğini sanmıyorum çünkü oyunun içine ayar mekanizması eklemiyorsun sonuçta ama belki mod dosyalarını kontrol ederekten silah inceleme dosyalarını silip deneyebilirsin.
Oyun içinden kapabileceğini sanmıyorum çünkü oyunun içine ayar mekanizması eklemiyorsun sonuçta ama belki mod dosyalarını kontrol ederekten silah inceleme dosyalarını silip deneyebilirsin.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.560 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 22 Ağustos 2021 #3 Büyük ihtimalle silahın idle animasyonunu değiştirdiği için tek çözüm eski modelleri geri yüklemek olur.
Büyük ihtimalle silahın idle animasyonunu değiştirdiği için tek çözüm eski modelleri geri yüklemek olur.
P PRIDE BASS Femtopat Katılım 21 Şubat 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #4 kurduğuınuz mod nedir link atarmsıınız