LEGOLAS K Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 162 11 Mart 2021 #1 İnternetten bulduğum sunucunun IP'si ile girmeye çalıştım. Bu hatayı alıyorum. IP, non-Steam sunucusu IP'si. Geliyor.
İnternetten bulduğum sunucunun IP'si ile girmeye çalıştım. Bu hatayı alıyorum. IP, non-Steam sunucusu IP'si. Geliyor.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.319 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2021 #2 4 yıldır Steam'da CS: Source sahibiyim bazı SW'lerde bu hatayı veriyor çözemedim hala. Artı 0 Eksi
AtamanM Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 1.104 Makaleler 3 Çözümler 15 11 Mart 2021 #3 LEGOLAS K dedi: İnternetten bulduğum sunucunun IP'si ile girmeye çalıştım. Bu hatayı alıyorum. IP, non-Steam sunucusu IP'si. Eki Görüntüle 916900 Geliyor. Genişletmek için tıkla... Girmeye çalıştığınız sunucu ile alakalı, sizlik bir durum yok. Hangi non-steam sürümüne sahipseniz o sürüm için sunucuları taratın. Artı 0 Eksi
LEGOLAS K dedi: İnternetten bulduğum sunucunun IP'si ile girmeye çalıştım. Bu hatayı alıyorum. IP, non-Steam sunucusu IP'si. Eki Görüntüle 916900 Geliyor. Genişletmek için tıkla... Girmeye çalıştığınız sunucu ile alakalı, sizlik bir durum yok. Hangi non-steam sürümüne sahipseniz o sürüm için sunucuları taratın.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 11 Mart 2021 #4 LEGOLAS K dedi: İnternetten bulduğum sunucunun IP'si ile girmeye çalıştım. Bu hatayı alıyorum. IP, non-Steam sunucusu IP'si. Eki Görüntüle 916900 Geliyor. Genişletmek için tıkla... Belki eski sürümdedir sunucu orada yazdığı gibi. Non-Steam Source'lerin bir sürü versiyonu var. Steam de doğal olarak son sürüm. Artı 0 Eksi
LEGOLAS K dedi: İnternetten bulduğum sunucunun IP'si ile girmeye çalıştım. Bu hatayı alıyorum. IP, non-Steam sunucusu IP'si. Eki Görüntüle 916900 Geliyor. Genişletmek için tıkla... Belki eski sürümdedir sunucu orada yazdığı gibi. Non-Steam Source'lerin bir sürü versiyonu var. Steam de doğal olarak son sürüm.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.319 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2021 #5 Sanırım non-Steam olanlar girebiliyor sadece bu swlere. Artı 0 Eksi
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 11 Mart 2021 #6 anılDLL dedi: Sanırım non-Steam olanlar girebiliyor sadece bu swlere. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimalle sunucu son sürüm değil. Eğer arkadaşın Source'si orijinal ise sunucuda sıkıntı var. Artı 0 Eksi
anılDLL dedi: Sanırım non-Steam olanlar girebiliyor sadece bu swlere. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimalle sunucu son sürüm değil. Eğer arkadaşın Source'si orijinal ise sunucuda sıkıntı var.