DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 2 Mayıs 2021 #11 YeniHesapf dedi: İnternetim Türk Telekom 35 Mbps kadar destekliyor bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ping kaç alıyorsunuz. Bu sitede bir ping sınırı var sınırı geçince diğer oyuncuların iyiliği için atıyor ana sayfaya.
YeniHesapf dedi: İnternetim Türk Telekom 35 Mbps kadar destekliyor bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ping kaç alıyorsunuz. Bu sitede bir ping sınırı var sınırı geçince diğer oyuncuların iyiliği için atıyor ana sayfaya.
Logaritma Picopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 324 Yer Matematik 2 Mayıs 2021 #12 CS 1.6'nın daha fazla sunucusu var, Source'nin fizikleri ve grafikleri ise 1.6'dan daha iyi. Ama çoğu oyuncu Source göre 1.6'da daha fazla oynuyor. 1.6 daha iyi olacaktır.
CS 1.6'nın daha fazla sunucusu var, Source'nin fizikleri ve grafikleri ise 1.6'dan daha iyi. Ama çoğu oyuncu Source göre 1.6'da daha fazla oynuyor. 1.6 daha iyi olacaktır.
YeniHesapf Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 334 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #13 İnternet hız testinden bakınca Pinge 9 MS diyor DARKBOX dedi: Ping kaç alıyorsunuz. Bu sitede bir ping sınırı var sınırı geçince diğer oyuncuların iyiliği için atıyor ana sayfaya Genişletmek için tıkla...
İnternet hız testinden bakınca Pinge 9 MS diyor DARKBOX dedi: Ping kaç alıyorsunuz. Bu sitede bir ping sınırı var sınırı geçince diğer oyuncuların iyiliği için atıyor ana sayfaya Genişletmek için tıkla...
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 2 Mayıs 2021 #14 YeniHesapf dedi: İnternet hız testinden bakınca pinge 9 ms diyor. Genişletmek için tıkla... Fazla değil sanırım. Oynayabilirsiniz. Bir deneyin derim.
YeniHesapf dedi: İnternet hız testinden bakınca pinge 9 ms diyor. Genişletmek için tıkla... Fazla değil sanırım. Oynayabilirsiniz. Bir deneyin derim.
YeniHesapf Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 334 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #15 Tamam teşekkürler DARKBOX dedi: Fazla değil sanırım. Oynayabilirsiniz. Bir deneyin derim. Genişletmek için tıkla... Son olarak: İkisininde indirimlerde olan fiyatları nedir?
Tamam teşekkürler DARKBOX dedi: Fazla değil sanırım. Oynayabilirsiniz. Bir deneyin derim. Genişletmek için tıkla... Son olarak: İkisininde indirimlerde olan fiyatları nedir?
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #16 YeniHesapf dedi: Tamam teşekkürler. Son olarak: İkisininde indirimlerde olan fiyatları nedir? Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata düşerler. 3-4 TL arası. Tam fiyatı hatırlamıyorum. Normalde de aynı fiyattalar zaten.
YeniHesapf dedi: Tamam teşekkürler. Son olarak: İkisininde indirimlerde olan fiyatları nedir? Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata düşerler. 3-4 TL arası. Tam fiyatı hatırlamıyorum. Normalde de aynı fiyattalar zaten.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 2 Mayıs 2021 #17 YeniHesapf dedi: Tamam teşekkürler. Son olarak: İkisininde indirimlerde olan fiyatları nedir? Genişletmek için tıkla... İşte bunu bilmiyorum
YeniHesapf dedi: Tamam teşekkürler. Son olarak: İkisininde indirimlerde olan fiyatları nedir? Genişletmek için tıkla... İşte bunu bilmiyorum
YeniHesapf Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 334 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #18 drmstafaa dedi: Aynı fiyata düşerler. 3-4 TL arası. Tam fiyatı hatırlamıyorum. Normalde de aynı fiyattalar zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler,CS 1.6 almaya karar verdim. DARKBOX dedi: İşte bunu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Sizde konuyla çok ilgilendiniz teşekkürler.
drmstafaa dedi: Aynı fiyata düşerler. 3-4 TL arası. Tam fiyatı hatırlamıyorum. Normalde de aynı fiyattalar zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler,CS 1.6 almaya karar verdim. DARKBOX dedi: İşte bunu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Sizde konuyla çok ilgilendiniz teşekkürler.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 2 Mayıs 2021 #19 YeniHesapf dedi: Tamam teşekkürler, CS 1.6 almaya karar verdim. Sizde konuyla çok ilgilendiniz teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek
YeniHesapf dedi: Tamam teşekkürler, CS 1.6 almaya karar verdim. Sizde konuyla çok ilgilendiniz teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek