Thential Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 501 Çözümler 3 15 Temmuz 2020 #1 Steam üzerinden oynuyorum nasıl geri alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2020
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 15 Temmuz 2020 #2 Thential dedi: Steam üzerinden oynuyorum nasıl geri alabilirim? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulaman yeterli. Artı 0 Eksi
Thential dedi: Steam üzerinden oynuyorum nasıl geri alabilirim? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulaman yeterli.
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 15 Temmuz 2020 #3 Skin dosyası yüklemeden önce oyun dosyalarının yedeğini al. Sevmezsen geri dönersin. Üstteki arkadaşın dediği gibi dosyaları doğrulamakta bir yöntem. Dosyaları doğrulamaktan daha hızlı olduğu için yedeğini alıyordum ben. Artı 0 Eksi
Skin dosyası yüklemeden önce oyun dosyalarının yedeğini al. Sevmezsen geri dönersin. Üstteki arkadaşın dediği gibi dosyaları doğrulamakta bir yöntem. Dosyaları doğrulamaktan daha hızlı olduğu için yedeğini alıyordum ben.
KS KS Thential Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 501 Çözümler 3 15 Temmuz 2020 #4 AB7SS dedi: Dosyaları doğrulaman yeterli. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmadı. Artı 0 Eksi
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 15 Temmuz 2020 #5 Thential dedi: Yaptım ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Skin yüklerken hangi dosyaları değiştirdiğini biliyorsan o değiştirdiğin dosyaları sil. Sonra dosyaları doğrula. Artı 0 Eksi
Thential dedi: Yaptım ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Skin yüklerken hangi dosyaları değiştirdiğini biliyorsan o değiştirdiğin dosyaları sil. Sonra dosyaları doğrula.