Weghorn Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #1 CS'de bu hafta hiç TP vermedi. Nedeni ne olabilir? Prime'ım var hesabımda bir sorun gözükmüyor. Kaç kere çık gir yaptım. Hâlâ 0 TP vermiş.
CS'de bu hafta hiç TP vermedi. Nedeni ne olabilir? Prime'ım var hesabımda bir sorun gözükmüyor. Kaç kere çık gir yaptım. Hâlâ 0 TP vermiş.
Talha_3859 Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 590 Çözümler 10 23 Temmuz 2024 #2 Weghorn dedi: CS'de bu hafta hiç TP vermedi. Nedeni ne olabilir? Prime'ım var hesabımda bir sorun gözükmüyor. Kaç kere çık gir yaptım. Hâlâ 0 TP vermiş. Genişletmek için tıkla... TP maç oynarsan veriyor durup dururken değil. Artı 0 Eksi
Weghorn dedi: CS'de bu hafta hiç TP vermedi. Nedeni ne olabilir? Prime'ım var hesabımda bir sorun gözükmüyor. Kaç kere çık gir yaptım. Hâlâ 0 TP vermiş. Genişletmek için tıkla... TP maç oynarsan veriyor durup dururken değil.
KS KS Weghorn Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #3 GusionW dedi: TP maç oynarsan veriyor durup dururken değil. Genişletmek için tıkla... 5 maç yaptım toplam ama 0 değişim Artı 0 Eksi
GusionW dedi: TP maç oynarsan veriyor durup dururken değil. Genişletmek için tıkla... 5 maç yaptım toplam ama 0 değişim
Talha_3859 Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 590 Çözümler 10 23 Temmuz 2024 #4 Weghorn dedi: 5 maç yaptım toplam ama 0 değişim. Genişletmek için tıkla... Lobideyken ekran görüntüsü atar mısın imleçi rütbenin üstüne getir bir de. Artı 0 Eksi
Weghorn dedi: 5 maç yaptım toplam ama 0 değişim. Genişletmek için tıkla... Lobideyken ekran görüntüsü atar mısın imleçi rütbenin üstüne getir bir de.
KS KS Weghorn Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #5 GusionW dedi: Lobideyken ekran görüntüsü atar mısın imleçi rütbenin üstüne getir bir de. Genişletmek için tıkla... şu anda oyun dosyalarını doğruluyorum bitince atayım GusionW dedi: Lobideyken ekran görüntüsü atar mısın imleçi rütbenin üstüne getir bir de. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG20240723145232.jpg 261,1 KB · Görüntüleme: 99 Son düzenleme: 23 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
GusionW dedi: Lobideyken ekran görüntüsü atar mısın imleçi rütbenin üstüne getir bir de. Genişletmek için tıkla... şu anda oyun dosyalarını doğruluyorum bitince atayım GusionW dedi: Lobideyken ekran görüntüsü atar mısın imleçi rütbenin üstüne getir bir de. Genişletmek için tıkla...