CS Valorant tarzı oyun önerisi

Belali1907

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba CS ve Valorant tarzı oyun arıyorum CS Valorant tarzından kastım mekanikleri bunlardan aşırı farklı olmayan, oyuna girdiğimde çabuk alışabileceğim tarzda diyorum. R6 var şu an yükleniyor ayrıca Apex Legends ve Overwatch 2 düşündüm. Sizce hangisini yükleyeyim? Üçünü de yükleyip denemeyi düşündüm. Yüklemesi süresi sıkıntı değil ama oyuna gireceğim; eğitim falan diyecek, saçma şeylerle uğraşmak istemiyorum. Arasından 1 ya da ikisini seçeyim diyorum. Sizce OW2 mi yükleyeyim, Apex'i mü yükleyeyim? İkisi de sanırım birbirine benzer ama 2 oyunlada alakalı gram bilgim olmadığı için bir şey demek istemiyorum.

Hocam Apex gayet güzel oyun fakat alışmanız zaman alır. Yazdıklarınıza göre beğenmezsiniz yüksek ihtimal ama belli olmaz deneyin yine de.

Yani en benzer Rainbow 6 var alışman biraz uzun sürecek ama alışınca aşırı eğlenceli

Reis R6 indir oyna daha başka oyun aramazsın ama Apex mi OW2 mi dersen bence OW2'ye daha hızlı adapte olursun onun dışında Battlefield redsec de oynayabilirsin Apex gibi Battle Royale tarzı bir şey istersen. Ya da BF1 de oynayabilirsin o da kafa dağıtmalık oyundur.

Yani en benzer Rainbow 6 var alışman biraz uzun sürecek ama alışınca aşırı eğlenceli.

Kral R6 indirdim denedim zaten önceden de oynamıştım bir ara fakat oyun birazcık değişik gelmişti dediğin gibi alışması uzun sürer fakat Apex'de 2-3 maç attım şimdi daha elime yatkın geldi.

The Finals.
Arc raiders.

Finalsı bazen görüyordum denerim belki ama Arc Raider'si zaten deli gibi istiyorum en kısa zamanda alacağım.

Hocam Apex gayet güzel oyun fakat alışmanız zaman alır. Yazdıklarınıza göre beğenmezsiniz yüksek ihtimal ama belli olmaz deneyin yine de.

Hocam denedim şimdi sarıyor ya daha ilk elim olmasına rağmen Win aldım bilmiyorum belki botlardır ama oyun alışılırsa oynanır gibi duruyor bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…