CS, Valorant ve GTA V için hazır PC önerisi

atlarhaindir

Femtopat
Daha fazla  
Donanımdan çok anlamıyorum. Bu yüzden az önce yapay zekaya sorduğumda bunlar çıktı:

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X

Anakart: MSI B450M Pro-VDH Max

Bellek (RAM): Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8GB) DDR4 3200MHz

Depolama: Kingston A2000 500GB NVMe M.2 SSD

Ekran Kartı: MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC

Güç Kaynağı: Cooler Master MWE 550W 80+ Bronze

Kasa: NZXT H510

Sizce iyi mi ve bütçesi ne kadar bana 25K-30Klık bir hazır PC lazım.

PC konusunu yapay zekaya sormanızı önermiyorum. 30 k ya 4070'e yakın 7700XT sistem var. 1660S ne alaka?

GTX 1660 Yerine RTX 3050 ya da 3060 bulabilirsin.

Düzenleme: Hazır sistem istiyorsan İtopya veya İncehesap gibi sitelerden RTX 4060'lı Intel i5 12400F'li sistemler bulabilirsin 25-30K fiyatına. Günümüzdeki bütün oyunları açabilecek sistem yani

Geri kalanlar uygun mu dersin?

Kanka arattım bunlar çıktı zaten Trendyol'un hazır PC tuzağına düşmüştüm.

Evet gayet uygun. Darboğaz yapacağını düşünmüyorum ama pcbuilds.com sitesinden bottleneck Simulator'e girip ekran kartı ve işlemciyi girerek % kaç darboğaz oranının olduğunu öğrenebilirsin.

Evet gayet uygun. Darboğaz yapacağını düşünmüyorum ama pcbuilds.com sitesinden bottleneck Simulator'e girip ekran kartı ve işlemciyi girerek % kaç darboğaz oranının olduğunu öğrenebilirsin.

Eyvallah çok teşekkür ederim bu arada İncehesap daha mı uygun acaba?

25k
30k

@888772 neden beğenmedin hocam daha iyi öneriniz varsa atar mısınız?

Sen gine de ikisine de bak ikisi de gayet uygun fiyat performans sistemler satıyor.

Çünkü hep Trendyol kullandımda yine de sormak istedim teşekkür ederim

Sen gine de ikisine de bak ikisi de gayet uygun fiyat performans sistemler satıyor.

Yaptığın link paylaşmaların için teşekkür ederim acaba darboğaz yapar mı sorumu cevaplar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…