Dongle eşleşmemesi ve farenin kendi kendine Hz düşürmesi.
2 kere yazmışım yanlışlıkla hocam 1 kere gönderdim Hz düşürme sorunu halen devam ediyor ama daha göndermem böyle kullanacağım mecbur.
Dongle eşleşmemesi ve farenin kendi kendine Hz düşürmesi.
2 kere yazmışım yanlışlıkla hocam 1 kere gönderdim Hz düşürme sorunu halen devam ediyor ama daha göndermem böyle kullanacağım mecbur.
Gönderdiniz, sorun yok diyip geri mi yolladılar yoksa sıfır ürün mü verdiler ? Yazdığınızdan beri çözüm için bakıyorum ama sanırım bir tek sizde var böyle bir durum.
Gönderdiniz, sorun yok deyip geri mi yolladılar yoksa sıfır ürün mü verdiler? Yazdığınızdan beri çözüm için bakıyorum ama sanırım bir tek sizde var böyle bir durum.
Evet, onu fark ettim hocam, önemli değil. Öneriniz için sağ olun. A5 Ultra'yı düşünüyor da ürünün indirimli fiyatı mı bu, yoksa normalde de bu fiyat mı? Almak için acele etmeli miyim?
Bir de araştırırken E-Yooso X-44 ile karşılaştım, sence nasıl?
Evet, onu fark ettim hocam, önemli değil. Öneriniz için sağ olun. A5 Ultra'yı düşünüyor da ürünün indirimli fiyatı mı bu, yoksa normalde de bu fiyat mı? Almak için acele etmeli miyim?
Sorun değil hocam. Sensörler aynı. A5 Ultra MCU olarak Realtek, SC680 beken kullanıyor. Realtek daha iyi. Malzeme kalitesi olarak da A5 bir adım önde. Paranız varsa A5 alın yoksa SC680 alın da gidip de A5'in arkasından ağlamayız yani.