CS vs CS 1.6

Daha fazla  
CS 1.6 da mermiler uzaya gidiyor diye Source aldım ama bazı kişiler CS 1.6 da mermiler daha düz gidiyor dedi. Peki gerçekte en iyi mermi sistemi hangi oyunda?

En iyi mermi sistemi hangisinde pek bilemem ama arasında en kötüsü cs2 bana kalırsa.

Peki hocam para verip aldığım güzel grafikli sesli konuşmalı samimi chati olan Source yerine sırf mermileri için 1.6 ya geçilir mi?

1.6 severim ama 10V10 veya daha fazla çok dengesiz hissettiriyor karşı takım bir anda duvar tarıyor 4 5 kişi ölüyorum falan şuan bana hitap etmiyor 1.6

Peki hocam para verip aldığım güzel grafikli sesli konuşmalı samimi chati olan Source yerine sırf mermileri için 1.6 ya geçilir mi?
Bana kalırsa ortamı iyi olan yere yönel. Eğer ortam güzel olursa o mermi sistemini fark bile etmezsin. Önemli olan eğlenmen hocam.

CS 1.6'da raten düzgün olmalı öncelikle. Bir de düz mermi denen bir saçmalık var eskiden DM de olurdu şimdi publiclerden falan da fırlıyor. Türk sunucularında leş gibi ping choke sorunu da var.

CS2'de Deagle nin sıkış mekaniği rezalet. CS1.6'da saydırsan bile bazen çok sekmiyor CS2'de bir bir sıkacaksın her mermide 1-2sn bekleyeceksin. AVP konusuna gelince CS2'de eğilme çok farklı çalıştığından AVP çevik bir şekilde kullanılamıyor yani CS1.6'daki AVP + deagle efsanesi CS2'de çalışmıyor yüzlerce saatin olması laızm ustası olman lazım anca iş yapabilesin o da her haritada değil.

M4A1'e gelince CS2'dekini daha çok beğeniyorum CS1.6'dan 10 mermi eksik ama 20 mermiyle de çok iş yapıyor sekmesi kontrolü falan daha iyi. Aynı şekilde hafif makinalılar da güzel misal CS1.6'da tüm hafif makinalılar aynı sadece oraya farklı skin atmışlar + mermi hasarı ve dağılımını değiştirmişler gibi yani hepsi aynı hissettiriyor ama CS2'de farklı. Pompalılar da aynı şekilde.

Uzun lafın kısası CS1.6 daha hızlı, daha atletik karakter kontrolü olan bir oyun CS2 ise bir tık daha hantal fakat daha gelişmiş bir oyun yapısı olan bir oyun gibi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…