CS yayını için bilgisayar toplama

1-Yayında en ufak drop olmaması için gayet normal bir sistem.
2-Ve yayını aynı bilgisayardan yapacağını varsayıyorum.
3-Bütçe belirtmemiş.
Bütçe yok, 0'dan biriktirecek, sadece CSGO oyanyacak, drop ile sistemin alakası olmaz internet önemli olur, sadece işlemci RAM değişimiyle halledilebilinir. Biraz gereksiz olmuş sistem. Sistem yerine kiliit parça önerisi gibi daha çok konu.

Yahu FX işlemciden bahsediyoruz, kendisi R3 1200 gücünde bile değil. 750Tİ 1080P 100FPS'lerde dolanıyor uçup kaçma yok.
İki zayıf parça bir araya geldiğinde zaten drop oluşur. Ben önerimi yaptım alır ya da almaz.

Ben de dedim ki belirttiğim işlemci ve anakartı alırsa sıkıntı olmaz.

Ben de dedim ki belirttiğim işlemci ve anakartı alırsa sıkıntı olmaz.
Yanlış anlamışım, ben sandım ki şimdi kullandığı sistemine upgrade yapsın.
3100/10100F ile tab'ki de yayın açarsın, fakat daha iyi bir yayın deneyimi için belirttiğim parçalar daha iyi olur.

Dostum ssanırım senin önerdiğim i3 10100F alacağım (tabi gerçekten yayın performansı iyi olacaksa daha fazla araştıracağım) ama merak ettiğim şey; bilgisayardan pek anlamadığımı söylemiştim sanırım anakartlar işlemciye göre seçiliyor, bu anakart a işlemcimi takabilir miyim? (Kusura bakma bilgisayarı 7-8 yıl önce abim topladığı için her şeyi soruyorum)
@Taylor Swift Fan Cl
ayrıca şuan baktığıma göre bu işlemci yeni piyasaya çıkmış benim ekran kartıyla darboğaz muhabbeti falan olur mu

Son düzenleme:
@DenizkA yeni bir anakart lazım ama tavsiyem R3 3100 ile B450 anakart. İ3'ün fiyatı arttığı için avantajı kalmadı pek, iki işlemci için de anakart masrafın olacak. Ekran kartında darboğaz olmaz işlemci açısından, zaten yayın ekran kartına odaklanacak, oyun da işlemciye, sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum, ekran kartı yükseltebilirsin ihtiyaca bağlı ama en düşük bütçe için 2. ya da 3. sırada olur yükseltmek, RAM daha öncelikli ekran kartından ama ilk sıra tabi ki işlemci.

@Taylor Swift Fan Cl yani şimdi i3 yerine başka bir işlemci mi almam lazım yani direk en iyisi ne olacak onu söylersen çok sevinirim, ne değiştirmem lazım?

@Taylor Swift Fan Cl yani şimdi i3 yerine başka bir işlemci mi almam lazım yani direk en iyisi ne olacak onu söylersen çok sevinirim, ne değiştirmem lazım?
Hocam İ3 alın, bir de H410 anakart alacaksınız. Ürünler birebir şunlar hocam, indirime düşmeleri çok zor ama.

dostum bu kadar ilgilendin çok teşekkür ederim sana, bunları aldıktan 3-4 ay sonra da SSD alırım daha da rahatlar bilgisayar tekrardan teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…