CS1.6 için nasıl yönetici ekibi bulunur?

mnms

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben CS 1.6 sunucusu kuracağım ama ekibim yok. Sizce nereden yetkili ve üye ekibi bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz CS:GO sunucusu kuran arkadaş değil misiniz? O iseniz CS:GO'da para kazanma olasılığınız daha yüksek. Sorunuza gelecek olursa forumlardan, discord sunucularından, belli ünlü kişilere YouTube videosu çektirerek ( kendinizde yapabilirsiniz. ). Onun dışında oyuncu çekmenin CS:GO topluluğundan pek fazla farkı yok.

Evet CS de açmıştım zaten CS sunucumda duruyor ama 1.6 hakkında hiçbir fikrim yok baktım orada da sunucular dolu idi ama önceki konumda ön IP falan dediler 1-10 arasi dediler prooyunda buldum o şekilde ön IP ve reklam konusunda ise pek işe yaramıyor CS:GO kitlemi oluştururken reklam hiç işe yaramadı maalesef.

Bir de sunucu masrafını azaltmak adına hiçbir yerden ortak bulabilir miyim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Silkroad, CS 1.6, Knight Online gibi oyunların Facebook grupları oldukça meşhur ve özellikle CS 1.6'da çoğu şey hala Facebook ve Teamspeak 3 üzerinden dönüyor. Facebook gruplarına başvurarak burada çok rahatça reklam yapabilir, ekip bulabilir ve bu gruplara reklam veren firmalarca klanınızın ihtiyacı olacak Teamspeak3 hizmeti ve grafik tasarımlara uygun fiyata yaptırabilirsiniz.

istersen yardımcı olabilirim ts3 varsa iletişime geçelim

Merhaba arkadaşlar, ben CS 1.6 sunucusu kuracağım ama ekibim yok. Sizce nereden yetkili ve üye ekibi bulabilirim?
iletişime geçebilirmiyiz hala server açma fikriniz varsa?

Son düzenleme:
istersen yardımcı olabilirim ts3 varsa iletişime geçelim

iletişime geçebilirmiyiz hala server açma fikriniz varsa?
Mergava geç gördum kusura bakma ts3um yok ama hala sunucu açmayı planlıyorum ama hala boşta ön ip olmadığı için açsamda tutcağını pek sanmam dc mi vereyim diycem ama discordumu verdiğim zaman moderatorler 1 saat ceza veriyor.

CS Source sunucusu düşündünüz mü peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…