CS2 1 dolara AK47 skin önerisi

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Ak47'nin açık renkli temasını pek sevmiyorum. Bunun için ucuz bir skin + sticker ya da direkt koyu renkli skin istiyorum. Ne önerirsiniz?

Ak47'nin açık renkli temasını pek sevmiyorum. Bunun için ucuz bir skin + sticker ya da direkt koyu renkli skin istiyorum. Ne önerirsiniz?
Agacım ztn 3 4 tane skin var sen en iyisi 1.50 dolar daha kat anahtar al kasa aç

Hocam AK-47 seçkin yapım az aşınmış alabilirsin. Bende kullanıyorum gayet güzel 2 tane de güzel sticker yapıştırırsan ortalama 2.5 - 3 dolara denk gelir onun harici 1 dolar gibi fiyatlara güzel gözüken skinler olduğunu düşünmüyorum.

AK-47'nin açık renkli temasını pek sevmiyorum. Bunun için ucuz bir skin + sticker ya da direkt koyu renkli skin istiyorum. Ne önerirsiniz?

Seçkin yapım var görevde kullanılmış fiyatı 1.90 falan 1 dolara çok güzel skin yok kahverengi siyah renk karışımı olarak keşfedilmemiş var.

Seçkin yapım aldım. En çok hoşuma giden oydu. Ayrıca dolar 35,68 olmuş içim acıdı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…