CS2 10 kırmızı item vs bıçak

Hocam piyasada yapılabilecek en mantıklı şey eldeki kırmızıları satmak bıçak alacaksan 1 hafta sonraki yenilerden almak daha bişey yapılmaz

13 dolar daha gelecek haftaya kadar 103 dolar olur bekleriz sorun yok.

Kırmızıların değeri düşer mi sizce dostlar, ona göre 40 dolardan vereyim görevde kullanılmışları.

Arkadaş bu nasıl güncelleme anlamadım ki pazar tamamen çökmüş 500 dolara kelebek alınabiliyor şu an. Bu iş böyle olursa oyundaki herkes bıçak sahibi olur hiçbir anlamı kalmaz ki Valorant'dan bir farkı kalmaz yani.

Kırmızıların değeri düşer mi sizce dostlar, ona göre 40 dolardan vereyim görevde kullanılmışları.
Düşer hocam şuan bıçak fiyatları hala pahalı diye millete cazip geliyor ama 1 hafta sonra bıçaklar düşünce kırmızılarında düşmesi gerekiyor.

Valve belli ki kırmızılarada değer kazandırmaya çalışıyor %0,64 ihtimalle çıkan skinlerin 2 dolar olması da saçmaydı bu halide saçma oldu.

Valve belli ki kırmızılarada değer kazandırmaya çalışıyor %0, 64 ihtimalle çıkan skinlerin 2 dolar olması da saçmaydı bu halide saçma oldu.

Hocam bence bu güncelleme kaldırılacak gibi yani çünkü her yönden çok mantıksız artık bıçakların hiçbir mantığı kalmadı bildiğiniz oyun diğer rekabetçi oyunlara döndü artık herkes belirli bir miktar para biriktirip bıçak alabilecek. Yani bana aşırı saçma geldi.

40 doalr kaybettim zaten. 126 dolara aldıgım kancalı bıçak düştü ya 80 dolara. onu sattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…