sekoxo Centipat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2025 #1 Najava olmazsa sevinirim. Float çok olmazsa iyi. Şimdiden teşekkürler.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.492 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #2 sekoxo dedi: Najava olmazsa sevinirim. Float çok olmazsa iyi. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ★ Survival Knife | Crimson Web ★ Survival Knife | Crimson Web skin prices, market statistics, in-game previews, rarity levels, 3D view, exterior versions, and more. csgoskins.gg
sekoxo dedi: Najava olmazsa sevinirim. Float çok olmazsa iyi. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ★ Survival Knife | Crimson Web ★ Survival Knife | Crimson Web skin prices, market statistics, in-game previews, rarity levels, 3D view, exterior versions, and more. csgoskins.gg
T TopLaneVayne Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 228 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #3 https://pricempire.com/cs2-items/skin/huntsman-knife-black-laminate/battle-scarred https://pricempire.com/cs2-items/skin/bowie-knife-black-laminate/battle-scarred Bu silah aşınmıyor, savaş görmüş alabilirsin. Tabii istersen görevde kullanılmışı da bütçeye uygun.
https://pricempire.com/cs2-items/skin/huntsman-knife-black-laminate/battle-scarred https://pricempire.com/cs2-items/skin/bowie-knife-black-laminate/battle-scarred Bu silah aşınmıyor, savaş görmüş alabilirsin. Tabii istersen görevde kullanılmışı da bütçeye uygun.
sekoxo Centipat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2025 #4 İstanbul Trip dedi: ★ Survival Knife | Crimson Web ★ Survival Knife | Crimson Web skin prices, market statistics, in-game previews, rarity levels, 3D view, exterior versions, and more. csgoskins.gg Genişletmek için tıkla... Litskins diye bir sitede var güvenilir mi?
İstanbul Trip dedi: ★ Survival Knife | Crimson Web ★ Survival Knife | Crimson Web skin prices, market statistics, in-game previews, rarity levels, 3D view, exterior versions, and more. csgoskins.gg Genişletmek için tıkla... Litskins diye bir sitede var güvenilir mi?
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.492 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #5 sekoxo dedi: Litskins diye bir sitede var güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Puanlaması iyi gösteriyor ama CSFloat'dan almanızı öneririm. Çok gördüğüm bir site ama emin değilim.
sekoxo dedi: Litskins diye bir sitede var güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Puanlaması iyi gösteriyor ama CSFloat'dan almanızı öneririm. Çok gördüğüm bir site ama emin değilim.
T TopLaneVayne Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 228 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #6 sekoxo dedi: Litskins diye bir sitede var güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... O sitedeki bıçağın floatı çok yüksek (0.77), ayrıca 6 gün takas kilidi var. CSFloat'tan almanızı öneriyorum.
sekoxo dedi: Litskins diye bir sitede var güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... O sitedeki bıçağın floatı çok yüksek (0.77), ayrıca 6 gün takas kilidi var. CSFloat'tan almanızı öneriyorum.
sekoxo Centipat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2025 #7 İstanbul Trip dedi: Puanlaması iyi gösteriyor ama CSFloat'dan almanızı öneririm. Eki Görüntüle 2462310 Çok gördüğüm bir site ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... 170 dolar csfloat ve diğer sitelerde ondan dolayı sordum.
İstanbul Trip dedi: Puanlaması iyi gösteriyor ama CSFloat'dan almanızı öneririm. Eki Görüntüle 2462310 Çok gördüğüm bir site ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... 170 dolar csfloat ve diğer sitelerde ondan dolayı sordum.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.492 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #8 sekoxo dedi: 170 dolar CSFloat ve diğer sitelerde ondan dolayı sordum. Genişletmek için tıkla... Floatı düşük diye CSFloat öneriyorum ondan hocam pişman etmez bir bıçak emin olun. Survival knife en sevdiğim 3 türden biri Case Hardened versiyonuda bu fiyatlarda düşürseniz attığım ile. ★ Survival Knife | Case Hardened bunada bir göz gezdirebilirsiniz.
sekoxo dedi: 170 dolar CSFloat ve diğer sitelerde ondan dolayı sordum. Genişletmek için tıkla... Floatı düşük diye CSFloat öneriyorum ondan hocam pişman etmez bir bıçak emin olun. Survival knife en sevdiğim 3 türden biri Case Hardened versiyonuda bu fiyatlarda düşürseniz attığım ile. ★ Survival Knife | Case Hardened bunada bir göz gezdirebilirsiniz.