CS2 100 dolara AWP ve AK-47 skini önerisi

S4lihh

Hectopat
Merhaba, AK-47 ve AWP için skin arıyorum. Hem oynamak için hem de yatırımlık olsun istiyorum. Son birkaç aylık piyasa artışına göre daha az yükselmiş skinler olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler önerileriniz için.

Bütçe: 100 dolar.

Son düzenleyen: Moderatör:
40 dolara Asiimov field tested alabilirsin AWP olarak da ben Neo noir kullanıyorum çok hoş oda 40 doları geçmez yani35 falandır.

AK Neon Sürücü
AWP Hyper Beast veya Neo Noir.

AK-47 | jaguar yıllık getirisi şu anda böyledir genelde artışta eski bir skin olduğu için tabii birisi hepsini toplamadıysa bunun ihtimalide var artma ihtimali gittikçe fazlalışıyor 2014 skini daha fazla elde edilemiyor maksimumu 86 vermenizi öneririm bargain ile teklif yollayabilirsiniz (ytd) düşebilme ihtimalini unutmayınız iyice bakınız.

En sevdiğim ak skini fakat bir türlü denk getirip alamadım fiyatı çok dalgalı çünkü. Eski bir skin olduğu için fiyatı giderek artabilir (ytd).

Hocam ak için öneriler yapabilirim, farklı fiyat segmentlerinde olduğu için farklı wearlarda alabilirsiniz:
AK-47 empress.
AK-47 leet museo.
AK-47 Asiimov.
AK-47 head shot.
AK-47 Frontside Misty (çok severim)
AK-47 neon rider.
AK-47 jaguar (çok severim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…