O ouxx Centipat Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #1 Merhaba itemlerimi satıp 140 dolar civarında bir şey almak ve daha sonra gerçek paraya çevirmek için satmak istiyorum. Bu yüzden kasa olamaz. Bir süre elimde elimde tutacağım artacağını düşündüğünüz veya kesin al dediğiniz bir şey var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2024
Merhaba itemlerimi satıp 140 dolar civarında bir şey almak ve daha sonra gerçek paraya çevirmek için satmak istiyorum. Bu yüzden kasa olamaz. Bir süre elimde elimde tutacağım artacağını düşündüğünüz veya kesin al dediğiniz bir şey var mı?
Sameett Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 2.546 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı AMD Ryzen 5 9600X 3.90 Ghz 6 Çekirdek 38MB AM5 4nm İşlemci(Tray) MSI Pro B650M-B 6800MHz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart Kingston 32GB(2x16) Beast Black EXPO 5600mhz CL36 DDR5 Ram Kingston 1TB NV3 NVMe Gen4 Okuma 6000 MB-Yazma 4000 MB M.2 SSD DeepCool AK400 Digital 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #2 Oyun hediye edebilirsin. Mesela birisi The Last of Us alacak 60 dolar sen onu 50-54 dolar karşılığında hediye edebilirsin.
Oyun hediye edebilirsin. Mesela birisi The Last of Us alacak 60 dolar sen onu 50-54 dolar karşılığında hediye edebilirsin.
O ouxx Centipat Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #3 Sameett dedi: Oyun hediye edebilirsin. Mesela birisi The Last of Us alacak 60 dolar sen onu 50-54 dolar karşılığında hediye edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunu nerden yapabilirim böyle bir site var mıdır? (Birkaç ay elimde tutacağım fiyatı artabilen bir şey olursa benim için daha iyi olur)
Sameett dedi: Oyun hediye edebilirsin. Mesela birisi The Last of Us alacak 60 dolar sen onu 50-54 dolar karşılığında hediye edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunu nerden yapabilirim böyle bir site var mıdır? (Birkaç ay elimde tutacağım fiyatı artabilen bir şey olursa benim için daha iyi olur)
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.002 Çözümler 11 17 Eylül 2024 #4 ouxx dedi: Bunu nerden yapabilirim böyle bir site var mıdır? (Birkaç ay elimde tutacağım fiyatı artabilen bir şey olursa benim için daha iyi olur) Genişletmek için tıkla... Technopat'te çok yapıyorlar bunu, indirim miktarını kendin belirleyip konu açabilirsin.
ouxx dedi: Bunu nerden yapabilirim böyle bir site var mıdır? (Birkaç ay elimde tutacağım fiyatı artabilen bir şey olursa benim için daha iyi olur) Genişletmek için tıkla... Technopat'te çok yapıyorlar bunu, indirim miktarını kendin belirleyip konu açabilirsin.
O ouxx Centipat Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #5 KenanBulutE dedi: Technopat'te çok yapıyorlar bunu, indirim miktarını kendin belirleyip konu açabilirsin. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim, peki bıçak alıp bynogame'de satmak mı daha kârlı olur yoksa oyun satmak mı ?
KenanBulutE dedi: Technopat'te çok yapıyorlar bunu, indirim miktarını kendin belirleyip konu açabilirsin. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim, peki bıçak alıp bynogame'de satmak mı daha kârlı olur yoksa oyun satmak mı ?