CS2 1440X1080'de ekran bulanık gözüküyor

Daha fazla  
Oyun bundan 1-2 ay önce gayet net ve akıcıyken şu an karakterler ve özellikle crossum bulanık gözüküyor. 1440x1080. Oyun içi ayarlarımı full'e de alsam bu olay değişmiyor. 5070-i5 14600K. Her şeyim güncel. Bir tavsiyesi olan varsa sevinirim. Oyunu silip yükledim, dosyaları doğruladım. Neden böyle bir fikrim yok.

Hocam aynı sistemi kullanıyorum 5070 ve i5 14600K sadece 1440x1080 bu çözünürlüktemi oluyor sorun.

Hocam eve gidince bakayım ondan pek emin değilim ama 1-2 ay önce böyle bir sorun yoktu.

Belki oyunla alakalıdır veya FSR açık kalmış olabilir FSR açıksa kapat hocam bize yakışmaz FSR biz DLSS ciyiz.

FSR dediğiniz görüntü ayarlarında en altta olan ise devre dışı üstteki de kalite de.

Hocam FSR ayarlarına bakın evde FSR mutlaka kapatın çözünürlük ayarlarından kaliteye alın veya ayarları komple varsayılan olarak yapmanı tavsiye ediyorum.

Hocam FSR AMD'nin teknolojisi değil mi ben mi yanlış biliyorum.
Her şeyi en üst kaliteye de alsam değişmemişti en son.

Bilemiyorum hocam ayarları varsayılan yap fidelity fx falan bir şey yazar onu kapat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…