CS2 15 dolara seçkin alınır mı?

Rank giriceksen al aga ama sağlam maçlar istiyorsan ama hile her zaman bir dert cs de aklında bulunsun ihtimalini düşürse bile gelebiliyorlar.

Vallahi bilemiyorum hiç geçmişim yok CS:GO veya CS2 hakkında bir deneyim olur en azından bir de alınca illa karşımıza seçkin alan kişiler mi geliyor

Vallahi bilemiyorum hiç geçmişim yok CS:GO veya CS2 hakkında bir deneyim olur en azından bir de alınca illa karşımıza seçkin alan kişiler mi geliyor
Evet seçkin alınca karşınıza seçkin oyuncular gelir lakin hileli seçkin oyuncularla oynarsınız her oyun.

Zaten Valorant'ta 1 skin parasına alıyorsun değer bana göre

Hocam şu olayı tek ben mi yaşamadım anlamıyorum bugün yaklaşık 3 veya 4 el girdim sadece birinden şüpheliyim şimdi bana rankımı soracaksınız biliyorum düşük değil.

Evet bir tek sen yaşamadın tüm CS topluluğu şikayetçi bu durumdan. Biraz şanslısın.

hocam şimdi aldım seçkini de kasa açma mantığını falan her şeyi anlatabilecek var mı?

hocam şimdi aldım seçkini de kasa açma mantığını falan her şeyi anlatabilecek var mı?
Her carsamba gunu 4:00'da alacaginiz oduller geliyor, seviye atladiginiz zaman bir kasa, bir veya iki silah, bir de grafiti veriyor. Her hafta 1 kere alabiliyorsunuz, oduller rastgele geliyor. Kasa acmak icin anahtar lazim, bir anahtar 2,5 dolar.

Her carsamba gunu 4:00'da alacaginiz oduller geliyor, seviye atladiginiz zaman bir kasa, bir veya iki silah, bir de grafiti veriyor. Her hafta 1 kere alabiliyorsunuz, oduller rastgele geliyor. Kasa acmak icin anahtar lazim, bir anahtar 2,5 dolar.
o rastgele gelen ödüller değerli olma şansları oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…