CS2 15k premier yüksek elo mu?

15K ortalamanın biraz üstü, 18K ve üzeri yüksek sayılır bence. Ortalama 15K elo maçları ile ortalama 18K elo maçları arasında gözle görülür bir fark var.

Elomu merak eden varsa tamamen solo oynuyorum ve maksimum 18,334 eloyu gördüm. Şu anda da 16-17k arasında takılıyorum.

Son düzenleme:
17k eloyum arkadaşlarında dediği gibi ortalama ve düşük sayılır. 18-19k elo bana göre yüksektir. Ek olarak konudan bağımsız hala o eloda hileler mevcutmu.

Ek olarak konudan bağımsız hala o eloda hileler mevcut mu?

Mevcut. Bazen aim tanrısı gibi elemanlar denk geliyor. Hep mükemmel zamanlamalar, mükemmel Peek'ler falan. Bakıyorum 200-300 saati ve sadece Global Offensive rozeti var :D Sorarsan temizler, biz kötüyüz hesapta.

Yukarıda bir arkadaş hangi kafayla düşük demiş anlamadım, çok yüksek bir elo değil ancak düşükte değil kesinlikte. Ortalamanın üstünde yüksek sayılabilecek bir elo.

Yukarıda bir arkadaş hangi kafayla düşük demiş anlamadım, çok yüksek bir elo değil ancak düşükte değil kesinlikte. Ortalamanın üstünde yüksek sayılabilecek bir elo.
Hocam global sıralamada 250k civarı zaten düşük elo olmasının imkanı yok ben merak ettiğim için sormuştum. go da global olan oyuncular 15k ve 30k arası dağılmış durumda.

17k eloyum arkadaşlarında dediği gibi ortalama ve düşük sayılır. 18-19k elo bana göre yüksektir. Ek olarak konudan bağımsız hala o eloda hileler mevcutmu.
Sorunun cevabı şu an:
4365435345.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı