Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 26 12 Mayıs 2025 #11 eymensahin.dll dedi: Evet hocam artmış nedense bana 1 haftadır gelmiyo hile ama az önce easydrop adında 5 bot geldi kickledim kendimi Hocam pekiya rekabetçi için aynı süre geçerli olurmu? Genişletmek için tıkla... Onda hepsini kazanmanız gerekiyor ama. Yaklaşık 4 maç yeterli olur heralde haftada, o da ortalama 30 dakikadan 120 dakika eder, ölüm maçı daha garanti.
eymensahin.dll dedi: Evet hocam artmış nedense bana 1 haftadır gelmiyo hile ama az önce easydrop adında 5 bot geldi kickledim kendimi Hocam pekiya rekabetçi için aynı süre geçerli olurmu? Genişletmek için tıkla... Onda hepsini kazanmanız gerekiyor ama. Yaklaşık 4 maç yeterli olur heralde haftada, o da ortalama 30 dakikadan 120 dakika eder, ölüm maçı daha garanti.
Cowtails Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #12 mefeeee dedi: Oyun içi 40 seviye olduğun zaman oyun sana verir. Genişletmek için tıkla... hocam nerde yazıyor 40 seviye
mefeeee dedi: Oyun içi 40 seviye olduğun zaman oyun sana verir. Genişletmek için tıkla... hocam nerde yazıyor 40 seviye
mefeeee Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 500 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #13 Cowtails dedi: Hocam nerede yazıyor 40 seviye. Genişletmek için tıkla... CS2'de ana sayfada sağ üstteki profiline bas orada gözükür.
Cowtails dedi: Hocam nerede yazıyor 40 seviye. Genişletmek için tıkla... CS2'de ana sayfada sağ üstteki profiline bas orada gözükür.