CS2 30 dolara jaguar skini alınır mı?

Makaleler
16
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Grafiker/Fotoğrafçı
İnternetten 30 dolara yatırım amaclı jaguar skini alınır mı? (well-worn)
Yoksa 30 dolara souvenir M4A4 radiatino hazard ya da 20 dolara normalini alsam daha mı mantıklı olur? (field-tested)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen para verilmez ama ben olsaydım M4 alırdım.

Playskin olarak değil hocam kenara koyacağım. Satış istatisliklerinde son zamanlarda yükselmiş. Sorun şuki m4'te de uygun float değeri yok. Hep 30-40 arası. Field Tested'da. Sorun olmaz dersen M4 alırım.

skınden ziyade stıcker daha cok yatırım amaçlı olmaz mıydı

Playskin olarak değil hocam kenara koyacağım. Satış istatisliklerinde son zamanlarda yükselmiş. Sorun şuki m4'te de uygun float değeri yok. Hep 30-40 arası. Field Tested'da. Sorun olmaz dersen M4 alırım.
Bu konularda pek bir bilgim yok o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Fakat Dış görünüşünde MW ya da FN'den fazla bir fark yoksa alınabilir. Bir ara bir yerde duymuştum, skini eğer sitelerde satarsanız floata değilde dış görünüş temizliğine bakılıyor diye, pattern sanırım yanlış bilmiyorsam. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Hayır sticker düşünmüyorum. Ne olacakları belli değil. Skini daha mantıklı görüyorum.

Peki bu işleri biliyor musun cunku kafana göre alıp bosuna bekleyebılırısn bılıyosundur bunu umarım. Bir fıyat artısı olmazsa uzun sure uzebılır ama bu skın uzerınde bence 50 dolarlaı gorur gıbı

Az çok anlıyorum. Zaten ucuza alıyorum istersen satar envanter dizerim.

@messipahi bir de illa artacak diye bir şey yok değerini korusun yeter. İleride üstüne ekler eldiven veyahut bıçak alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…