CS2 300 dolar bıçak önerisi

Muhtemelen

Femtopat
Daha fazla  
Selam, elimde AK Nightwish ve Neo Noir M4 vardı bunları satacağım 100 dolar civarı para gelecek 200 dolarda kendi cebimden koyacağım 300 dolar olacak total.

İki seçeneğim var; güzel bir gut knife doppler 200 dolara ve 100 dolarlık iyi kötü bir eldiven alabilirim.

Ya da 300 dolara Talon knife alabilirim deseni kötü olur Safari falan ama talon talondur mantığı var biraz da.

En sevdiğim bıcaklar bunlar o yüzden farklı tavsiye vermezseniz sevinirim.

Sundukları animasyon ve fiyat dengesine baktığımızda alınması en mantıklı olanlar pala ve avcı bıçaklar. İkisini de beğenmediğinizi belirtmişsiniz. Daha önce Huntsman Lore FT ve Big Game WW kombosunu kullanıyordum, çok güzel duruyor. Yükseltmek istediğiniz zaman da Ursus Tiger Tooth alabilirsiniz, ben öyle yapmıştım fakat yine tercih sizin. Talon Rust Coat çok yüksek float bulabilirseniz yine harika duran bıçaklar. Orange Gem diye geçiyorlar. Rust Coat ile de Hand Wraps Constrictor güzel uyuyor

1761947914711.jpeg

Bahsettiğim ikili.

Sundukları animasyon ve fiyat dengesine baktığımızda alınması en mantıklı olanlar pala ve avcı bıçaklar. İkisini de beğenmediğinizi belirtmişsiniz. Daha önce Huntsman lore FT ve big game WW kombosunu kullanıyordum, çok güzel duruyor. Yükseltmek istediğiniz zaman da ursus tiger tooth alabilirsiniz, ben öyle yapmıştım fakat yine tercih sizin. Talon Rust coat çok yüksek float bulabilirseniz yine harika duran bıçaklar. Orange gem diye geçiyorlar. Rust coat ile de hand wraps constrictor güzel uyuyor.

Eki Görüntüle 2596521

Bahsettiğim ikili.

Hocam fikir için teşekkür ederim öncelikle, herkes tarafından en çok tercih edilen avcı pala bıçaklarını sevemiyorum gut knife ne kadar dışlansada benim için bayağı iyi hem de güzel skinlerine ulaşımı daha kolay 200 dolara dopplerını alabiliyorsun avcı bıcagında anca alt segment skinlerine gücüm yetiyor onu da ben istemiyorum. O yüzden iki secenegim var kafamda.
Ya güzel desenli gut knife ve ucuz eldiven alacağım.
Ya da 300 dolar civarına deseni çok sarmasada animasyon ve görünüşten dolayı Talon knife tercih edeceğim

Siz olsaydınız tercihiniz ne olurdu?

Hocam fikir için teşekkür ederim öncelikle, herkes tarafından en çok tercih edilen avcı pala bıçaklarını sevemiyorum gut knife ne kadar dışlansada benim için bayağı iyi hem de güzel skinlerine ulaşımı daha kolay 200 dolara dopplerını alabiliyorsun avcı bıcagında anca alt segment skinlerine gücüm yetiyor onu da ben istemiyorum. O yüzden iki secenegim var kafamda.
Ya güzel desenli gut knife ve ucuz eldiven alacağım.
Ya da 300 dolar civarına deseni çok sarmasada animasyon ve görünüşten dolayı Talon knife tercih edeceğim

Siz olsaydınız tercihiniz ne olurdu?

Dediğim ikiliyi sattıktan sonra Gut Doppler Phase 3 FN ve Polygon WW kullanmıştım. Talon çok istiyordum fakat envanterin olduğu sıra orange gemler 500-600 dolar arasıydı. Benim tercihim doppler kullandığım için talondan olurdu hocam. Tercih ettiğiniz bir renk varsa ona göre kombinasyon bakabilirim isterseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı