GeForce NOW CS2 4:3 görüntü genişlemiyor

Arkadaşlar, ben bu çözünürlük boyutunun iyi mi kötü mü olduğuyla ilgilenmiyorum, teşekkür ederim cevaplarınız için. Ben yaklaşık 10 yıldır bu ayarlarla oynuyorum, bir anda değişmesi oyun performansımı ciddi şekilde etkiliyor. Sistemim maalesef CS2'yi kaldırmıyor. Bu konuda gerçekten yardımcı olursanız minnettar olurum. ☺️

Maalesef CS'yi destekleyecek bir sistemim yok.

Evet tam ekranda oluyor ama pillarbox yaşanıyor ve pillarbox yaşanıyorsa 4:3 kullanmanın bir mantıgı yok yine de teşekkür ederim.

Umarım kısa bir zamanda güzel bir sistem çekersiniz.

Hayır öyle bir hitbox sorunu yok 4:3 ten dolayı.
Donk 4:3
S1mple 4:3
Niko 16:9
M0nesy 4:3
Zywoo 4:3
Xantares 4:3
B1t 4:3
Ropz 16:9
Apex 4:3
Flamez 4:3
Mezii 5:4
Umarım yetmiştir bu kadar oyuncu yazmam, 11 oyuncu yazdım arasından sadece 2'si 16:9 kullanıyor. Ropz eskidende 16:9,16:10 kullanıyordu diye biliyorum niko sonradan geçti. CS:GO zamanlarından. CS:GO çıktığında 16:9 vardı zaten daha stabil çalışıyormuş 4:3 ondan alışmışlarda falan boş iş yani.
Yani sadece CS2 çıktıktan sonra 2963 saatim var bi ben salağım o yüzden mermiler adamların içinden geçiyor. Benim gibi Faceit 10 lvl arkadaşlarım da aynı sorunu yaşadığını belirtiyor.

Yani sadece CS2 çıktıktan sonra 2963 saatim var bir ben salağım o yüzden mermiler adamların içinden geçiyor. Benim gibi FACEIT 10 seviye arkadaşlarım da aynı sorunu yaşadığını belirtiyor.

Gidip botlarla maç gir kafasının kenarından sık mesela bota bak hitbox problemi var mı, senin dediğin problem hitboxtan değil subtickt olaylarından dolayı. CS:GO'da 64, 128tick vardı eskiden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı