Çözüldü CS2 4:3 oranında 1280x960@144Hz olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Ne yaptıysam 2K monitörüm,4.3 ve 144 Hz oluyordu. Artık olmuyor, oyunu sildim yükledim sonra böyle oldu. Unlost'un dediğini de yaptım, 144 Hz gözüküyor ama ana menüye geçince 59 Hz'e alıyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Kaldım arada derede.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Başlatma seçeneklerine 144Hz kodunu yazdın mı, olmazsa çözünürlük koduyla beraber dene.

Yaptım. Birçok insan bu sorunu yaşıyormuş. Benim de ilk defa başıma geldi.

Ana menüde bende sabit FPS'imi almıyorum oyunda ayarlıyor 144 Hz'e.

Hep bir soruh var. Ne yapacağım bilmiyorum.

Şu anki en büyük şüphem, en son NVIDIA driver sorunlu olması. Geçen de sorun oldu, hemen yenisini çıkarttılar. Eğer öyleyse, çözüm diye belirtirim @SynioZ @White_rose

Çözüm: NVIDIA driver 555.85 sürümünü yükledim. CS 2 4.3 görüntü ve 144 Hz oldu.
Başlatma seçeneklerine 144Hz kodunu yazdın mı, olmazsa çözünürlük koduyla beraber dene.

Yaptım. Birçok insan bu sorunu yaşıyormuş. Benim de ilk defa başıma geldi.

Ana menüde bende sabit FPS'imi almıyorum oyunda ayarlıyor 144 Hz'e.

Hep bir soruh var. Ne yapacağım bilmiyorum.

Şu anki en büyük şüphem, en son NVIDIA driver sorunlu olması. Geçen de sorun oldu, hemen yenisini çıkarttılar. Eğer öyleyse, çözüm diye belirtirim @SynioZ @White_rose

Çözüm: NVIDIA driver 555.85 sürümünü yükledim. CS 2 4.3 görüntü ve 144 Hz oldu.

Çözüm
Arkadaşlar selam. Ne yaptıysam 2K monitörüm,4.3 ve 144 Hz oluyordu. Artık olmuyor, oyunu sildim yükledim sonra böyle oldu. Unlost'un dediğini de yaptım, 144 Hz gözüküyor ama ana menüye geçince 59 Hz'e alıyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Kaldım arada derede.
Sorun çözebilidiniz mi? Nasıl oluyormuş

Sorun çözebilidiniz mi? Nasıl oluyormuş.

NVIDIA ekran kartı için, DDU ile ekran kartı driverını silip 555.85 sürümü olan ek driverını indirdim düzeldi ben de. Yukarıda belirttim zaten. Yeni driverlar ile uyum sağlayamıyor CS2. Mayıs güncellemesiydi NVIDIA'nın, onu indirdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı